Carlos Carvalhal, git gide yoğunlaşan maç programına tepki gösterdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Carlos Carvalhal, git gide yoğunlaşan maç programına tepki gösterdi
Beşiktaş Teknik Sorumlusu Carlos Carvalhal, ligin ilk yarısının bitimine kadar yine yoğun bir maç trafiğine girecek olması nedeniyle fikstüre isyan etti.

Siyah-beyazlı teknik adam, 11 Aralık Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra oynatılacak olan Stoke City maçının tarihine ise “Tam bir şanssızlık” yakıştırmasında bulundu. UEFA Avrupa Ligi maçlarının Perşembe günü oynanmasına rağmen sadece son maçın çarşambaya denk gelmesi Portekizli teknik adamı çileden çıkardı.

Carvalhal’ın neredeyse iki günde bir maç oynayacak olmaları nedeniyle kara kara düşündüğü öğrenilirken, bu duruma hem idman teknikleriyle hem de bazı oyuncularını dinlendirerek çare bulmaya çalışacağı bildirildi.

Bu arada son haftaların formda ismi Ricardo Quaresma, sarı kart pişmanlığı yaşıyor. Portekizli oyuncunun, Trabzonspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle yarınki Orduspor maçında oynamayacak olmasına çok üzüldüğü bildirildi. Son iki maçta yakaladığı çıkışına ara vermek istememesi nedeniyle gördüğü sarı karta üzülen Quaresma’nın bundan sonra basit sarı kartlar görmeyeceğini teknik heyete söylediği vurgulandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt