carbonara motogırls neon icon [color text] edit by yaren dede signed

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
tamamdir dostum 9 gibi yaparım

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
orjinal belle iconları olsa kâfi bahadır, acelesi de yok. ne zaman müsait olursa :oke: birde kusura bakma. böyle emri vaki gibi oldu kardeşim.
sen vermiştin bu temayı bana. bende iconlarını ta o zaman değiştirecektim :D + yeni işlerde yapacam ama vakit bulamıyorum :( sezon başladı, avm lere yılbaşı
süslemeleri + montaj yapıyorum.

buyur dostum icon desteği zayıf ama bence güzel oldu

Ekli dosyalar

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
hemen deniyorum kardeşim :oke:

şimdi bahadır senden çok şey isticem :D

1. si iconlar olmuş,
2. menü, ayarlar, vs arkaplan resmini kaldırabilirsen,
3. benim gönderdiğim theme de arama tuşları ve klavye tuşları turuncuydu, bu mavi :(

bunları yapabilirsen çok sevinirim

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
hemen deniyorum kardeşim :oke:

şimdi bahadır senden çok şey isticem :D

1. si iconlar olmuş,
2. menü, ayarlar, vs arkaplan resmini kaldırabilirsen,
3. benim gönderdiğim theme de arama tuşları ve klavye tuşları turuncuydu, bu mavi :(

bunları yapabilirsen çok sevinirim

dostum verdiğin dosya mavi olandi neyse turuncu olanı yaptım ve tam istediğin gibi oldu

Ekli dosyalar

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye

dostum verdiğin dosya mavi olandi neyse turuncu olanı yaptım ve tam istediğin gibi oldu

yapmışım bi terbiyesizlik :D turuncu ayrı yakışıyor bahadır, on numara beş yıldız olmuş :oke: ellerine sağlık kardeşim

yunuq58

yunuq58

Üye
admin bu arkadaki resmi nasıl değiştirebilirim tema çok güzel eline sağlık ama o resim çok renkli geldi yardımcı olursan sevinirim:)

• Beğen
yunuq58

yunuq58

Üye
:) teşekkür ettim:) ıngilizcem çok iyi değil . O yüzden mesajlardaki veya fondaki renk tipini nasıl değiştirebilirim bi yol gösterebilir misin acaba:)

• Beğen
yunuq58

yunuq58

Üye
program içindeki bölümler ıngilizce renk değişimi yaptığın kısımlar mesela hangi kısım rengini değiştirince telefonda neresi değişiyor anlamadım

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Teşekkürler hocam.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
program içindeki bölümler ıngilizce renk değişimi yaptığın kısımlar mesela hangi kısım rengini değiştirince telefonda neresi değişiyor anlamadım

arkadaşım konuda neresi için neresini işaretlemen gerektiğini yazdım resim olarakta ekledim ve resim üzerinde belirttim.
bunun dışında ne soruyorsan bilmiyorum bildiklerimi konu içinde belirttim. eğer daha detaylı bilgi edinmek istiyorsan tema yapmak için konular var onlardan faydalanabilirsin benim bildiklerim sınırlı.

Jın Kazama

Jın Kazama

Üye
Eline sağlık..

Üst Alt