tesekkurler sertıfıka hatası verıyo nasıl duzeltebılırım yardımcı olursan sevınırım kardes
orjinal belle iconları olsa kâfi bahadır, acelesi de yok. ne zaman müsait olursabirde kusura bakma. böyle emri vaki gibi oldu kardeşim.
sen vermiştin bu temayı bana. bende iconlarını ta o zaman değiştirecektim+ yeni işlerde yapacam ama vakit bulamıyorum
sezon başladı, avm lere yılbaşı süslemeleri + montaj yapıyorum.
hemen deniyorum kardeşim
şimdi bahadır senden çok şey isticem
1. si iconlar olmuş,
2. menü, ayarlar, vs arkaplan resmini kaldırabilirsen,
3. benim gönderdiğim theme de arama tuşları ve klavye tuşları turuncuydu, bu mavi
bunları yapabilirsen çok sevinirim
dostum verdiğin dosya mavi olandi neyse turuncu olanı yaptım ve tam istediğin gibi oldu
turuncu ayrı yakışıyor bahadır, on numara beş yıldız olmuş
ellerine sağlık kardeşimyapmışım bi terbiyesizlikturuncu ayrı yakışıyor bahadır, on numara beş yıldız olmuş
ellerine sağlık kardeşim

öncelikle teşekkür ederim. hangi cfw yi ve hangi yazı tipini kullandığını sorabilirmiyim çok hoşuma gitti ekranların.
admin bu arkadaki resmi nasıl değiştirebilirim tema çok güzel eline sağlık ama o resim çok renkli geldi yardımcı olursan sevinirim![]()
teşekkür ettim
ıngilizcem çok iyi değil . O yüzden mesajlardaki veya fondaki renk tipini nasıl değiştirebilirim bi yol gösterebilir misin acaba
![]()
program içindeki bölümler ıngilizce renk değişimi yaptığın kısımlar mesela hangi kısım rengini değiştirince telefonda neresi değişiyor anlamadım
cfw kullanmıyorum dostum font altta ekledim