nopapeny
Üye
1- sertifika için kendinize program içinden imza oluşturmanız gerekiyor zaten sis export ederken size sign yada no sign diye sorar.
2- ana ekran arka planını değiştirebilirsiniz fakat menuye girdiğinizde arka planınız şeffaflaşır.
3- ekran görüntüsü eklerseniz daha hızlı yardımcı olabilirim
e-mail verebilirsen sana gönderirim resimleri
Resimleri buraya ekle arkadaşım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- menu ekranı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- ana ekran
buyrungeç oldu ama ancak oldu
- - - Eklendi - - -
burda bahsettiğim olay şu ana menude örneğin sizin video da anlatırken yaptığınız gibi canlı duruyor resimler. bende matlaştı bunu canlandıramazmıyım nerden olcak bi bilgi verirmisiniz daha dün kurdum programı ve thema yapmaya çalışıyorum
ama işte ben onun olmamasını istiyorum matlaşmasın neyse o olsun ve ana ekran görüntüsündeki gibi yazılarıda okunsun rengi de doğru belli olsun
kafayı yemek üzereyim ya APPLICATION GRID kısımlı yeri bir türlü yapamadım ya illa mat illa mat allah allah ya
Önce sakinleşBurası bunun için var.Nedir şimdi sorun ?
sana resimleri ile de gösterdiğim APPLICATION GRID kısmını bir türlü ana menü de ki gibi yani şu şekil izah edeyim. Nokia Evolve theme var ya orjinal nokia'da ki onun gibi siyah sa siyah olacak ama matlaştırmıcak, örneğin beyaz theme yapıyorum APPLICATION GRID denilen yerdeki iç menü deki beyazlık matlaşıyor boğuyor sadece ikonlar belirgin oluyor ama içindeki yazılar koyulaşıyor
pdf olarak themyi attım şimdi onu atabilsem link vericem tekrardan
o zaman ben bahse konu theme örneğini FTP den bi adrese atayım. Ordan çekersin oda olur. Akşama nasıl irtibata geçecez o da var yaTamam aksama bakarım kardes olmadı temaya birde ben pcne baglanarak bakarım.
Tamam aksama bakarım kardes olmadı temaya birde ben pcne baglanarak bakarım.
Pm atarım ben sana mobilim su an
Pm atarım ben sana mobilim su an
ok. kolay gelsin
- - - Eklendi - - -
ok. kolay gelsin
Pm attım ama yoksunuz.Şu an temaya bakıyorum
geldim geldim
PM ne yaçok sahilim dimi
PM'de mesaj yok nextmanÖzel mesajlarınızı kontrol edermisiniz.
tamam bakıyorum da özel mesajlarımda birşey yok üstat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?