Çapkın kocadan Youtube'lu intikam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Çapkın kocadan Youtube'lu intikam
Eşinin özel sırlarını anlatan Tricia Walsh Smith in videosu, 150 binden fazla izlendi.

New York’lu bir kadın, kendisinden boşanmak isteyen kocasını Youtube üzerinden halka şikáyet etti. Eşinin özel sırlarını anlatan Tricia Walsh Smith’in videosu, 150 binden fazla izlendi.
TRICIA Walsh Smith, birkaç yıl önce kendisinden yaşça büyük olan New York’lu tiyatro yapımcısı Philip Smith ile evlendi. Ancak evliliği umduğu gibi gitmedi, eşinde aradığı sevgiyi bulamadı. Bunun üzerine yollarını ayırmaya karar verdiler. Kocasının kendisini New York’ta oturduğu pahalı daireden atmaya kalkması üzerine Walsh Smith, Youtube’a koyduğu videosuyla eşinden intikam aldı.
Avukatlar: Dehşete düştük
Walsh Smith, "Eşim beni aldattı" diyerek onun bütün sırlarını ortalığa döktü. Eşinin üzerinde iktidarsızlık hapı, erkek dergileri ve prezervatif bulduğunu da söyleyen Smith’in bu videosu Youtube’da 150 binden fazla izlendi. Walsh Smith, en büyük hatasının nikáh masasına oturmadan önce evlilik sözleşmesi yapmamak olduğunu söyledi. Philip Smith’in avukatları ise "dehşete düştük" yorumunda bulundu

CEREN

CEREN

Üye
çok iğrenc bı durum böyle para göz kadınları hiç sevmem

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bişey diecemde forumda küfür yasak

CanceR

CanceR

Üye
yazık diyorum başka bii demiyorum kendini aşmış bunlar

POWER

POWER

Üye
Ayıp ya :ss
Bunu yapan ne biçim bi eş.Bi sorun olduğunda ver sırlarını olcak iş mi :ss

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Tek Kelimeyle: Ş.sizlik!!!

Yasminozz

Yasminozz

Üye
kişiliksizlik sadece....güven çok önemli işte....sevdiğin insan yarın bigün en büyük düşmanın olabiliyo...ne acı... :ss :ss

--------------- Ekleme ---------------

biliyorum da küfür nerde ? :allalla:

bende herkesi düzeltiyo gibi oldum ama dayanamıyorum napiiymm... :ehe

demek istediği o kadar kızmış ki küfredesi gelmiş ama forumda yasak olduğu için susuyorum dio....yoksa senin açtığın konuda küfür var demiyo... :)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
halsiyetsizler

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
kişiliksizlik sadece....güven çok önemli işte....sevdiğin insan yarın bigün en büyük düşmanın olabiliyo...ne acı... :ss :ss

--------------- Ekleme ---------------

bende herkesi düzeltiyo gibi oldum ama dayanamıyorum napiiymm... :ehe

demek istediği o kadar kızmış ki küfredesi gelmiş ama forumda yasak olduğu için susuyorum dio....yoksa senin açtığın konuda küfür var demiyo... :)
hee haklısın yanlıs okumusum cok pc basında durmanın zararları :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...