Canlı Yayında Büyük Kavga !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Canlı Yayında Büyük Kavga !
Kanal 7'de yayınlanan İkbal Gürpınar'ın sunumuyla ekrana gelen 'Hayatın İçinden' programında stüdyoda kavga çıktı.

11 aydır kayıp olan 22 yaşındaki Buket ve sevgilisi Serkan'ın nerede olduğu programda aranacaktı. Serkan Esen'in kardeşi Volkan Esen ve annesi Gülendam Esen'de stüdyoda iken kavga çıktı.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
artık özellikle sabah programlarında çok rastlanan bir olay oldu bu.

haber için teşekkürler.

maxibrk

maxibrk

Üye
Hastalık haline geldi ya stüdyoda kavga etmek...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Paylaşım için teşekkürler,bu görüntülerede alıştık vesselâm.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tam komedi yahu..! Adam Cüneyt Arkın gibi mübarek...:)

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu programları anlamıyorum. Televizyon kanallarında sunuculuktan başka sıfatı olmayan insanlar ne hakla yargılama yapabiliyorlar. Yetkisi ne, eğitimi ne, sıfatı ne ?.. Bu işleri hukuk sistemi çözmesi gerekirken böyle kanallara malzeme olunursa bunlar normaldir.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yani kınadığım bir olay ki , kendine hâkim olamayacak isen neden Tv'ye çıkıp hem bizi rahatsız ediyorsun hem kendini rezil !
Ayrıca kavga ne demek ya ?
Çocukluk resmen , medeni insanlar gibi konuşamayacak isen senin Burada yerin yok !

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
En nefret ettiğim şey bu programlar ... Şov amaçlı programlar ... Polis yok yargı yok ya size kaldı dimi ...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben bakmaya utanıyorum bunlar çıkmaya utanmıyor.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Yine bizim insanımız yüzünden oluyor bunlar izlemese olmıyacak.
Mesala ben tvyi sadece pzt ve prşmbe günleri izledigim 2 dizi var başka bir sebepten televizyon izlemem. Birde ana haber bültenleri tabiki.Tv insanlarda bagımlılık yapıyor.Bİzlerde buna seyirci kalıyoruz.
Yukarıdaki rezalet yaşanıyorsa o kanaldaki o program izlendigi için yaşanıyor.İzleyenlerde sorun var yapanlarda degil

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aslında bu tür programlarda , kavga falan çıktığı zaman Rtük kanala iyi bir ceza ceza verecek. Bir daha olursa program kapatılacak...Ya da önceden konukların kulaklar iyi bir çekilecek...Anca öyle önüne geçilebilir diye düşünüyorum...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
rezillik be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...