• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Canlı Yayın Yapabilen Giyilebilir Kamera

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
Canlı Yayın Yapabilen Giyilebilir Kamera
Her geçen gün bir yenisi daha eklenen giyilebilir cihazlar arasına bir ürün daha eklendi.CES 2015 Elektronik ve Teknoloji fuarında duyurulan İON SnapCam isimli sosyal ağ odaklı cihaz...

İON SnapCam isimli cihaz 8 megapiksel görüntü kalitesi ile kullanıcıların fotoğraf ve video çekmesine olanak sağlayan cihaz Wi-Fi ve Bluetooth desteği sayesinde kablosuz bir şekilde kolaylıkla akıllı cihazlarınız ile iletişim kurarak internet üzerinden canlı yayın yapabilme imkanı sunuyor.

OmniVision işlemciye sahip olan cihaz ile saniyenin altıda biri süre içerisinde fotoğraf çekebiliyor.Tam şarj olduğunda 7 güne kadar bekleme süresi bulunan makine ile 5000 bin fotoğraf ve iki saat HD video kaydı yapabilirsiniz.


Çektiğiniz resimleri ve videoları ağ üzerinden kolaylıkla bulut depolama servisine aktarabilir, aktarılan bu fotoğraf ve videoları da Facebook, Twitter gibi larda paylaşabilirsiniz.

Tek tık ile resim çekme, çift tık ile video kaydı ve üç tıklama ile çekilen video resimleri sosyal paylaşım sitelerine kolay paylaşım özelliği bulunan makine MicroSD sayesinde hafızası 32 GB kadar arttırılabilir.

Çıkış tarihi net olarak belli olmayan ve farklı renk seçenekleriyle her göze hitap eden bu makineye 150 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz.

Kaynak :
 
PROEXSERT

PROEXSERT

Üye
guzel icat cok satilmaz tellefonlar varken :)
 

Benzer Konular



Üst Alt