Canlı Parada zemine dikkat!(Özellikle Bayanlar Okusun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Canlı Parada zemine dikkat!(Özellikle Bayanlar Okusun)

Son günlerin ilgiyle takip edilen yarışmalarından biri olan ’Canlı Para’da kadın yarışmacıları kötü bir sürpriz bekliyor.

Özellikle yarışmaya etek giyerek katılan kadın yarışmacılar, yarışacakları stüdyo zemininin camdan yapılmış olduklarını gördüklerinde canlı yayın heyecanına bir yenisi daha ekleniyor. "Ya aşağıdan bana bakarlarsa..."

Yarışmanın yapıldığı platform zemininin tam ortasının şeffaf bir malzemeden yapılmış olması, yarışmaya etek giyerek katılan kadın yarışmacıları rahatsız ediyor.Yarışmaya katılmadan önce dikkat çekmeyen bu detay, canlı yayında gerçekle burun buruna geldiklerinde yarışma heyecanına "aşağıdan görünür müyüm" heyecanı da ekleniyor. Ve bu manzarayla karşılaştıklarında kendilerini otomatikman kamera alanının dışına çıkarıyorlar.

'1 milyon TL' ödüllü yarışmada, stüdyo malzemelerinin yarısında şeffaf ürünler kullanılmış. Örneğin, '1 milyon TL'nin bulunduğu masadaki açılır - kapanır kapaklar açıldığı anda, masa üzerinde bulunan paraların aşağı düşüşü canlı yayında izleniyor. Ve alt katta bekleyen görevliler aşağıya düşen paraları topluyorlar. Tam o sırada stüdyoda yarışan kadın yarışmacılar da aşağıdan bize bakarlar mı düşüncesiyle yer zemininin beyaz olan kısmına doğru kendilerini geri çekiyor.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
alla alla:hmmm bilerekmi yapıldı acaba:naughty:

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir.
Sunucunun fikridir :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bu zamana kadar yarışanlardan etek giyen oldumu ki

'Davut

'Davut

Üye
Çok meraklılarya adamlar...:D

Necmati

Necmati

Üye
ben görmüştüm dedim bende orda güvenlik olsa iki tane canlı görüyosunuz daha ne olsun . :naughty:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
:tşk:

evet haklısınız çok yanlış bir seçim olmuş.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sahne kaldırır böyle şeyleri :D

furkan5800

furkan5800

Üye
keşke o yarışmada seyirci olamm :ehe:ehe:ehe:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Valla oraya mini etekle giden de çok masum değildir hani :D

arslansem

arslansem

Üye
Yeni nesil çok tehlikeli :d:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu yarışmayı,İskoçya'da da yapsalar ya..

Revengeful

Emekli Yönetici
Bundan sonra hep izlerim

Necmati

Necmati

Üye
izlememen hata :naughty:

rifcap

Üye
yaf ztn alt tarafta 2 tane güvenlik görevlisi war onlarında bakcaklarını sanmıyorum sonuçta para alıyolardır ve bu yarışmanın yabancı versionunudada stüdyo aynısı böyle haberler cıkınca bizim milletin abazalığı belli oluyor.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
yarışmaya bak bende yeni görüyorum alt zemini iki bekçi baka baka bıkarlar zamanla:ehe

gobbels

gobbels

Üye
sizin kafa nere çalışıyo hem iç çamarışı var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt