Canlı Canlı D600 İncelemesi ( By Attra )

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Walla ben saglam bi inceleme yapayım ha bu arada attra sana hayırlı olsun demeyi unuttuk güle güle kullan

aTTra

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar D600'ü almaya gittiğimde. Oradayken N90 ve W550'yi inceledim biraz.

N90 haddinden çok büyük. Nokia ne zaman öğrenecek küçük zarif özellikli telefon yapmayı.

W550i ise çok güzel, çok hoş tam bayan telefonu tarzında. Anneme alıcam en kısa sürede.

<div class='quotetop'>(cepix &#064; Nov 30 2005, 11&#58;15 PM) [post=218534]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Walla ben saglam bi inceleme yapayım ha bu arada attra sana hayırlı olsun demeyi unuttuk güle güle kullan
[/b][/quote]

Önemli değil sağolasın..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
W550i açılınca ne kadar oluyor ?

Shadowman07

Shadowman07

Üye
allah hayırlı etsin kardeş ama bece bu özellikler d500 e yakışırdı..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
D500 zaten çok hoşuma gidiyodu buna aşık oldum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
D500 daha karizma ama özellik olarakta d600..

RockFord Fosgate

Üye
walla bence D600 ama N70 alıyorum hem daha Karızma hem daha ozellıklı&#33;

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Nov 30 2005, 10&#58;41 PM) [post=218486]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yaw attra çok kararsız bıraktın beni
W800 almaya karar vermistim ama yazdıklarını okuyunca aklım karıstı desem benim için önemli olan ses ve kamera siz ne dersiniz
[/b][/quote]

sercan yaa bide bana diyordun kararsız diyeee

alpole

Üye
Ne diyelim hayırlı olsun

metintekin

Üye
Hayırlı olsun. Ama bence w800i sitede satsaydın hem karlı olurdun hemde siteden birine gitmiş olurdu. Bende W800i getirtiyom Dubai den ama kararsız kaldım acaba D600 mü getirtsem

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
oLm metin sanada diyorum almalısın bu telefonu sercana aldırıyorum sanada aldırcam bizim sınfta bi arkadaşa aldırdım Cumartesi günü geliyo onunkide telefonu eline alan sipariş veriyo

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
_W800_ Tek kelime ile bana göre...

aTTra

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(metintekin &#064; Dec 1 2005, 06&#58;39 PM) [post=218987]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Hayırlı olsun. Ama bence w800i sitede satsaydın hem karlı olurdun hemde siteden birine gitmiş olurdu. Bende W800i getirtiyom Dubai den ama kararsız kaldım acaba D600 mü getirtsem
[/b][/quote]

Ne daha mı karlı olurdum? Yapma Allah&#39;în aşkına ya. Ben 700 YTL&#39;ye telefoncuya sattım hemde hiç zahmetsiz. Burda satmaya kalksam en fazla 600 - 650 YTL arası giderdi. Birde yok banka ile uğraş yok kargo ile uğraş UZUN İŞ&#33; Açıkçası internetten telefon almamda satmamda kolay kolay..

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
aTTra abi D600&#39;de fotoğraf çekerken

ISO ayarını 400 yapmanı , Beyaz Dengesi florosan , Işıklandırma Matris kalsın

Çok iyi sonuçlar alırsın

video Çok Net ayarda Ve CIF olsun süper oluyo tekrar hayırlı olsun dileğimle

aTTra

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın ChaLLenGeR

Açık alan video - MÜKEMMEL KALİTE ( Gözlerinize inamayacaksınız &#33; )

Birkaçtanede fotoğraf ekliyorum..

İleride daha çok ekliyeceğim.. Şimdilik bunlar var..

RockFord Fosgate

Üye
walla w&#305;deoyu &#305;nd&#305;r&#305;yorum bakal&#305;m N70 le kars&#305;last&#305;racam walla guzel ama N70le b&#305; fark goremed&#305;m:)

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
video süper denecek yok

fotolarda en azından w800i kadar var

free

free

Üye
hayırlı olsun
-bu telefonda video kayıtla 1dksı 4 mb kaplıyor deniyor,alınan kart 512lik olursa video kayıtıyla ön planda olan bu telefonun bu durumu nasıl sizce tabi yazdığım doğruysa
-birde full pil ile kaç saat video çekince pil biter tahminen

bu arada d600 fotoğrafları w800iden kötü
videolar iyi

RockFord Fosgate

Üye
vıdeolar ıyı degıl 5e katlar 12 ye boler w800 ama N70 le aynı

RockFord Fosgate

Üye
vıdeolar ıyı degıl 5e katlar 12 ye boler w800 ama N70 le aynı

Üst Alt