Canıma Tak Etti Wave 2 alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tamam konudan uzaklasın yeter adamı derdiyle basbasa bırakın bide siz vurmayın

nidforspid

nidforspid

Üye
Samsung Wave 2 için konuşuyorum zaten, senin için değil. Senin için konuşsaydım; Samsung Wave 2'yi ve Bada'yı yere gömer değil; seni yere gömer demem gerekirdi. Kaldı ki, dünya üzerinde (üzücü bir şekilde) yalnızca sen Wave kullanmıyorsun :)

----------Eklendi @ 16:26:52 ---------- Yazıldı @ 16:23:24 ----------

Doğru. Symbian karışık bir sistem. Bada ise, oldukça basit; hem dıştan hem de içten; oldukça basit ve de taklit. Bir üretici Bada'yı sevseydi satın almak için uğraşabilirdi; ancak millet Phone 7 ve MeeGo sistemlerini satın almaya çalışıyor.

Bada'nın anlamı okyanus ya; bana göre anlamı Havuz veya Küvet olmalıymış.

lafa bak yaa hey allahım bada daha 1 senelik sistem sen neyden bahsediyosun hem samsungun bada üstünde stratejileri var ,kolay kolay satmaz
millet bi enteresan la,telefona bakıyor bu iphone bile etmez diyo ,telefon iphone kadar iyi oluyor ,bu iphonenun takliti diyor ,olum siz hangi şarkıyı söylüyosunuz farkındamısınız ,ben androidte kullandım symbbianda kullandım badada kullandım diyen adam badanında farkını bilir androidinde symbianında bosuna artislik yapmayın

artı nokia fanları bu size güzel bir kapak olsun ,samsung geçen sene badayı (kendi sistemi)
bir high end tele koydu ve en fazla 900 tl den sattı ,
nokia 10 sene geçmiş halen kendi sistemini bir high ende koyup 1000-1200 den satıyor(ve de birçok donanım eksik)

Del Rey

Del Rey

Üye
Tamam konudan uzaklasın yeter adamı derdiyle basbasa bırakın bide siz vurmayın

Kendi kendine yuvarlansın. Sana Küvet'li Wave 'in ile iyi uğraşmalar :P

----------Eklendi @ 17:15:16 ---------- Yazıldı @ 17:10:05 ----------

lafa bak yaa hey allahım bada daha 1 senelik sistem sen neyden bahsediyosun hem samsungun bada üstünde stratejileri var ,kolay kolay satmaz
millet bi enteresan la,telefona bakıyor bu iphone bile etmez diyo ,telefon iphone kadar iyi oluyor ,bu iphonenun takliti diyor ,olum siz hangi şarkıyı söylüyosunuz farkındamısınız ,ben androidte kullandım symbbianda kullandım badada kullandım diyen adam badanında farkını bilir androidinde symbianında bosuna artislik yapmayın

Kaç yaşındasın sen? Eğer böyle 17 üstü falansan gülmekten ölürüm :D

Bulabildiğim tüm farklı cep telefonu modellerini Media Markt'tan (Bir keresinde 3 saat boyunca orada kalmıştım :/) veya oldukça geniş arkadaş çevremden (ki 3 tane Bada'lı telefonu olan arkadaşım var) test etmeye çalışıyorum.

Bada 1 senelik sistem de değil aynı zamanda; 2.5 senedir var sanıyorum. MeeGo'lu ilk derli toplu cihaz Nokia N9 olduğunda göre, Bada ve zaman arasında kurduğun orantının tümünü çöpe at gitsin. MeeGo 2011'de düzgün bir telefon ile çıkacak, gelmeden önce Twitter'ı çökertti; büyük bir istek kitlesi oluştu bile.

Arkadaşlarımda kullandığım ve teknik sorunlarını halletmeye çalıştığım o Bada, Dünya üzerinde gördüğüm en kıytırık işletim sistemi diyebilirim. Aynı zamanda kör olduğunu düşünüyorum, çünkü o scroll-menu yazılımının iPhone'daki ile benzerliğinin olmadığını söylerken, insanın kör olması gerekir.

Çok komiksiniz :)

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
nidforspid

nidforspid

Üye
Kendi kendine yuvarlansın. Sana Küvet'li Wave 'in ile iyi uğraşmalar :P

----------Eklendi @ 17:15:16 ---------- Yazıldı @ 17:10:05 ----------

Kaç yaşındasın sen? Eğer böyle 17 üstü falansan gülmekten ölürüm :D

Bulabildiğim tüm farklı cep telefonu modellerini Media Markt'tan (Bir keresinde 3 saat boyunca orada kalmıştım :/) veya oldukça geniş arkadaş çevremden (ki 3 tane Bada'lı telefonu olan arkadaşım var) test etmeye çalışıyorum.

Bada 1 senelik sistem de değil aynı zamanda; 2.5 senedir var sanıyorum. MeeGo'lu ilk derli toplu cihaz Nokia N9 olduğunda göre, Bada ve zaman arasında kurduğun orantının tümünü çöpe at gitsin. MeeGo 2011'de düzgün bir telefon ile çıkacak, gelmeden önce Twitter'ı çökertti; büyük bir istek kitlesi oluştu bile.

Arkadaşlarımda kullandığım ve teknik sorunlarını halletmeye çalıştığım o Bada, Dünya üzerinde gördüğüm en kıytırık işletim sistemi diyebilirim. Aynı zamanda kör olduğunu düşünüyorum, çünkü o scroll-menu yazılımının iPhone'daki ile benzerliğinin olmadığını söylerken, insanın kör olması gerekir.

Çok komiksiniz :)

bak bilmiş dostum
bu sana kanıt badanın yaşı (1 sene değil ama 2.5 sene hiç değil)
taklit yapmayı belle iyi bilir o üsten inen menü filan,meegonun twiiteri çökermtmesini arkasında neden bu olduğu kanısına vardın merak ettim? belki sen öyle düşünmek istiyosun ne dersin? ayrıca twitterın çöktüğüne dair bir haber gelmedi bize:)
artı olarak şunu bilmiyosunuz samsung iyi reklam yapamıyor,bada 2.0 nin bile reklamı yok daha sen düşün
bırakın ayrıca bu yaş sorma artisliklerini

bak sana ne dicem bir insan 10 senedir symbian kullanıp bada ya geçior ve sen o adama badayı anlatmayı çalışıyosun ,işte bu komik,önce badalı teliniz olsun ondan sonra yorum yapın hadi bakım

Del Rey

Del Rey

Üye
bak bilmiş dostum
bu sana kanıt badanın yaşı (1 sene değil ama 2.5 sene hiç değil)
taklit yapmayı belle iyi bilir o üsten inen menü filan,meegonun twiiteri çökermtmesini arkasında neden bu olduğu kanısına vardın merak ettim? belki sen öyle düşünmek istiyosun ne dersin? ayrıca twitterın çöktüğüne dair bir haber gelmedi bize:)
artı olarak şunu bilmiyosunuz samsung iyi reklam yapamıyor,bada 2.0 nin bile reklamı yok daha sen düşün
bırakın ayrıca bu yaş sorma artisliklerini

bak sana ne dicem bir insan 10 senedir symbian kullanıp bada ya geçior ve sen o adama badayı anlatmayı çalışıyosun ,işte bu komik,önce badalı teliniz olsun ondan sonra yorum yapın hadi bakım

Afedersin ama MeeGo'nun bildiğimiz Harmattan arayüzü tasarlayan yine Nokia :D Kaldı ki Bada'da da pull-down menu var :D

Twitter, N9 çıktığı gün aşırı yüklenmeden çöktü.

Bada'lı telefon neden alayım ki? Berbat bir işletim sistemi, güncelleme için kies bağımlısı, nefret ettiğim SamsungApps uygulama mağazasına ahip, ve uygulama sayısı çok az.

Güldürme lütfen ya yerlere yatıyorum şu an gülmekten. :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
5 senelik symbian maceramda her turlu symbiani kullandim . badaya gectikten sonra daha rahat hissediyorum kendimi bana gore basit ve her sey elinin altinda ama tabi istekler farklilik gosterebilir . ama symbiandan hizli ve stabil oldugunu rahat soylerim bu bi taslama degildir soyliyim de sonra BAZI vatandaslar itiraz ediyo . ikisinin de kendisine gore artilari var ama bada benim kullanim alanim icin daha rahat basit ve hizli o yuzden bi bakima tercih melesi . cunku bi ara ben de symbiandan vazgecemeyecegimi dusunuyodum ama su an iyi ki diyebiliyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kusura bakmayında android tartısmaları yeter.
Bada'yı sistem yerine koymam ben siz devam edin 2.0 ile getirileri çok güzel ancak oyun uygulama diye havalanan fandroidler bu konuya girdiklerinde hiç konusmuyolar oyun uygulama konusunda.
Daha iyiymis symbiandan pehh 5800 terk.

nidforspid

nidforspid

Üye
Afedersin ama MeeGo'nun bildiğimiz Harmattan arayüzü tasarlayan yine Nokia :D Kaldı ki Bada'da da pull-down menu var :D

Twitter, N9 çıktığı gün aşırı yüklenmeden çöktü.

Bada'lı telefon neden alayım ki? Berbat bir işletim sistemi, güncelleme için kies bağımlısı, nefret ettiğim SamsungApps uygulama mağazasına ahip, ve uygulama sayısı çok az.

Güldürme lütfen ya yerlere yatıyorum şu an gülmekten. :D

bak işte bilmiyorsun sen ve senin gibi birçok symbian kullanan badayı bildiği zanneder

1.kiesi bekleme zorunluluğun yok multiloader denen birşey var ve istediğin kadar fw at tele birşey olmaz,ister son fw yi ister ilk ,nokiada bunu bile yaparken tırsarak yapıyosunuz biliyorum:)
2.uygulama sayısı evet az ama bu hep böyle kalıcak ddemek değil,birçok örnek var android ios symbian bunlarda bu yollardan geçti

----------Eklendi @ 17:56:12 ---------- Yazıldı @ 17:52:46 ----------

5 senelik symbian maceramda her turlu symbiani kullandim . badaya gectikten sonra daha rahat hissediyorum kendimi bana gore basit ve her sey elinin altinda ama tabi istekler farklilik gosterebilir . ama symbiandan hizli ve stabil oldugunu rahat soylerim bu bi taslama degildir soyliyim de sonra BAZI vatandaslar itiraz ediyo . ikisinin de kendisine gore artilari var ama bada benim kullanim alanim icin daha rahat basit ve hizli o yuzden bi bakima tercih melesi . cunku bi ara ben de symbiandan vazgecemeyecegimi dusunuyodum ama su an iyi ki diyebiliyorum.

bazı arkadaşlar şunu anlamıyor,samsung daha ilk yaptığı badayı stabil yaptı,bada 1.0 da uçuyordu ve belleden hızlıydı,uygulama sorunu aşılır bu sorun değil market büyüyor ama symbian ne yaptı 5800 dan beri sistem halne hatalar veriyor halen yavaş idonuyor e nokia symbianı adam gibi yapmayı beceremiyosa ben ne yapıyım symbianı bu saatter sonra

Del Rey

Del Rey

Üye

Merak etme, Android tabletim de elimin altında. Bu nedenle de Android'i de iyi biliyorum, Bada'yı da akradaşlarımdan iyi biliyorum, Symbian'ı da kendimden ve sonraki sürümlerini kuzenlerimden gayet iyi biliyorum.

Belle'deki arayüz, TouchWiz ve Sense'den sonra, diğer tüm arayüzlerden daha iyi. Gayet hızlı, kolay. N8 altında Belle kullandım, berbat diyenlere ise gülesim geliyor. Belle'nin keyfi 701'de çıkar diyorum ve çıkınca görürüz 701'i. 5 sene daha destek var ne de olsa değil mi :) Belle şimdi birden bu kadar ilerleme yaşattıysa; toplam 10 güncelleme var dersek, en son Symbian cihaz ve son yazılım sürümünün pek bir "yeniliğe" ve "desteğe" ihtiyacı olacağını sanmıyorum ben.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayında android tartısmaları yeter. Bada'yı sistem yerine koymam ben siz devam edin 2.0 ile getirileri çok güzel ancak oyun uygulama diye havalanan fandroidler bu konuya girdiklerinde hiç konusmuyolar oyun uygulama konusunda. Daha iyiymis symbiandan pehh 5800 terk.
oyun ve uygulama konusunda bada rakip olamaz buna katiliyorum :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
bak işte bilmiyorsun sen ve senin gibi birçok symbian kullanan badayı bildiği zanneder

1.kiesi bekleme zorunluluğun yok multiloader denen birşey var ve istediğin kadar fw at tele birşey olmaz,ister son fw yi ister ilk ,nokiada bunu bile yaparken tırsarak yapıyosunuz biliyorum:)
2.uygulama sayısı evet az ama bu hep böyle kalıcak ddemek değil,birçok örnek var android ios symbian bunlarda bu yollardan geçti

Uygulama sayısı artsaydı çoktan artardı. Birkaç büyük firma anlaşması sonucunda çıkan oyunların dışında berbat denilecek düzeyde kalitesiz oyunlardan geçilmiyor Samsung Apps.

Aynı zamanda C5-03 için CFW'lerin atası sayılırım, bu nedenle de kendi yaptığım CFW'leri deneme amaçlı telefonumu şimdiye kadar 50 kez flashlamışımdır. Çoğu kez çalışmadığı olmuştur da zaten. Bilinçli yapılan Flash ve Downgrade işlemleri sonucu birinin telefonunun havaya uçtuğunu veya açılmadığını görmedim. Aynı zamanda 5800 için 1000+ FW var. 5800 kullanıcılarının Nokia'ları sağlam olmasaydı 3. defasında telefon havaya uçardı.

iOS, iPhone 3G ile AppStore'a kavuştu. 3GS'te biz uygulama bolluğunu görmüştük, iOS 4'te daha da çeşitlendi. Bada gelişecek şunu bunu yapacak şu kadar uygulaması olacak diye yemeyin birbirinizi. Bada yapsaydı 2 sene içinde yapardı.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Merak etme, Android tabletim de elimin altında. Bu nedenle de Android'i de iyi biliyorum, Bada'yı da akradaşlarımdan iyi biliyorum, Symbian'ı da kendimden ve sonraki sürümlerini kuzenlerimden gayet iyi biliyorum. Belle'deki arayüz, TouchWiz ve Sense'den sonra, diğer tüm arayüzlerden daha iyi. Gayet hızlı, kolay. N8 altında Belle kullandım, berbat diyenlere ise gülesim geliyor. Belle'nin keyfi 701'de çıkar diyorum ve çıkınca görürüz 701'i. 5 sene daha destek var ne de olsa değil mi :) Belle şimdi birden bu kadar ilerleme yaşattıysa; toplam 10 güncelleme var dersek, en son Symbian cihaz ve son yazılım sürümünün pek bir "yeniliğe" ve "desteğe" ihtiyacı olacağını sanmıyorum ben.
belle guzel gorunuyor bakalim gorucez :) ama bana bada daha uygun yine de :) bakalim dostum bekleyip gorucez bakarsin symbian belleden sonra guncelleme alirsa daha iyi olur o zaman tekrar symbiana donebilirm :)

Del Rey

Del Rey

Üye
belle guzel gorunuyor bakalim gorucez :) ama bana bada daha uygun yine de :) bakalim dostum bekleyip gorucez bakarsin symbian belleden sonra guncelleme alirsa daha iyi olur o zaman tekrar symbiana donebilirm :)

Evet, Belle'nin tutulmasının yanı biraz da Harmattan UI'sinin alınmış Symbian'a eklenmiş olması. Kim bilir, şu menülerde ulunan ikonlar; Android telefonlardaki gibi dokunmatik butonlar bile olabilir, tabi ki akışkan butonlar; sabit değil. Ama dediğim gibi Nokia 2016'ya kadar destek verecek. Elbette ki güncelleme desteğini de kesmeyecek o güne kadar. 701 ile Nokia ilerlemeye başladığını gösterdi. Gelecek seneye üst düzey WP 7 telefonlar ve üst düzey Symbian telefonlar çıkabilir belki de.

Lenneth

Üye
Aynısını Symbian içinde diyorlar, yok gelişecek yok uygulama sayısı artacak yok öyle olacak böyle olacak..

Anca kendini avutmak, Android 3 senede çıktı mobil piyasanın büyük kısmını ele geçirdi.. Marketinde 250 binden fazla app var..

nidforspid

nidforspid

Üye
Uygulama sayısı artsaydı çoktan artardı. Birkaç büyük firma anlaşması sonucunda çıkan oyunların dışında berbat denilecek düzeyde kalitesiz oyunlardan geçilmiyor Samsung Apps.

Aynı zamanda C5-03 için CFW'lerin atası sayılırım, bu nedenle de kendi yaptığım CFW'leri deneme amaçlı telefonumu şimdiye kadar 50 kez flashlamışımdır. Çoğu kez çalışmadığı olmuştur da zaten. Bilinçli yapılan Flash ve Downgrade işlemleri sonucu birinin telefonunun havaya uçtuğunu veya açılmadığını görmedim. Aynı zamanda 5800 için 1000+ FW var. 5800 kullanıcılarının Nokia'ları sağlam olmasaydı 3. defasında telefon havaya uçardı.

iOS, iPhone 3G ile AppStore'a kavuştu. 3GS'te biz uygulama bolluğunu görmüştük, iOS 4'te daha da çeşitlendi. Bada gelişecek şunu bunu yapacak şu kadar uygulaması olacak diye yemeyin birbirinizi. Bada yapsaydı 2 sene içinde yapardı.[/COLOR][/COLOR]

yapma allah aşkına hangi sistem 2 sende büyüdü ????daha dün oviden güncelle yaparken tel çöktü e şimdi ovi işi bilmiyo diyemezsin))))

artı bada 2.0 resmi olarak çıkmadı

Del Rey

Del Rey

Üye
Cevap: iOS

mesut1979

Üye
n
bana kanıt göster cevap falan anlamıyorum ben

adam daha neyin kanitini gösterecek uzayda mi yasiyorsum ,2007 de iphone ciktiginda adamlar 0 program dan basladi 2010 a gelindiginde appstorede 300.000 kaliteli program var adamlar bunu 3 sene icinde basardi daha ne kaniti bekliyorsun.

pRime.

pRime.

Üye
Androidde daha az uygulama var artı uygulama diye sayılanların çoğu internet yer imi.

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01 ve mesut1979
Del Rey

Del Rey

Üye
n

adam daha neyin kanitini gösterecek uzayda mi yasiyorsum ,2007 de iphone ciktiginda adamlar 0 program dan basladi 2010 a gelindiginde appstorede 300.000 kaliteli program var adamlar bunu 3 sene icinde basardi daha ne kaniti bekliyorsun.

Boş konuşuyor işte ne yapalım :)

Kanıt mı istiyorsun? Ya, sen kendini küçük duruma düşürünce zevk mi alıyorsun? iPhone 2G 20o7'de çıktı 3G' ile uygulama mağazalarının ilki oldu. 3GS içinde (1 yıl sonra yani) uygulama mağazasına coştu dedik. Senin o küvetin direk mağaza ile birlikte geldi, hiç bir halta yaramadı fakat.