Canıma Tak Etti Wave 2 alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Canıma Tak Etti Wave 2 alıyorum
evet her ne kadar c7 yi savunsam da artık canımı sıkmaya başladı nerdeyse kıracaktım telefonu :off: yarın c7 yi satıp wave 2 alacağım aksilik çıkmazsa :yuru

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
millet androide geçiyor sen de badayami

galata7788

galata7788

Üye
al kardeşim bence bendede wave 723 var badadanda çok memnunum

franzliszt

franzliszt

Üye
c7 yeni telefon ben satmazdım . en azından 1 sene kullan bence

61semih

61semih

Üye
en ıyısını yapıyorsun bada uygulama acısından s^3 kadar bol olmasada daha hızlı bir işletım sıstemı hazır 2.0 da cıkmıs ve kodları da acık olacak denılıyor :good:

anılbaran

anılbaran

Üye
:ağlarım: bada yerıne fandrodcı olaydın :D

bada yı cok bılmıyom ama ama androıd alabılırdın

bu arada c 7 yı satmanın sebebı ne

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
ya durduk yere tel res attı vee tüm uygulamalarımı sildi :@ bada daha hoş ve çekici geldi androidden :oke:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bada gerçekten çok güzel almanı öneriyorum bende wave 525 kullanıyorum :ehe

61semih

61semih

Üye
nakıApaçiler azalıyor gitgide :kop: dogru yoldasınız

franzliszt

franzliszt

Üye
c7 den geçeçekseniz sgs2 ye geçin aynı tarz cihaz alıyorsunuz wave2 alarak . yada galaxys bile güzel cihaz ama ben c7 nin tasarımını beğeniyorum özellikle moskovada çok tutulan model hatta oro modeli revaçda ama tabi biliyorsunuz oro altın kaplama falan hep tarz meselesi o cihazı alan teknolojisine fazla bakmıyor , tasarım açısından güzel bence satmyın satacaksanızda değecek model alın derim :)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
s2 ve s e mani yetişmez malesef :)

serinaga

serinaga

Üye
ya durduk yere tel res attı vee tüm uygulamalarımı sildi :@ bada daha hoş ve çekici geldi androidden :oke:

YAW kardiş tel reset atınca nassı tüm uygulamalar silindi ki ??? Bir Pro. felan mı yüklüyordun ??? Durduk yere yapmaz bu tel. bunu :hmmm

----------Eklendi @ 22:44:11 ---------- Yazıldı @ 22:38:51 ----------

nakıApaçiler azalıyor gitgide :kop: dogru yoldasınız

Waaayyy sizi BadaSımSungcular siziiii :aha:

OğuzcanAbi

Üye
hayırlı olsun :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum olmayacağını ama oldu işte -.-

Emre-45

Emre-45

Üye
Hatanın en büyüğünü yaparsın.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun derim. Özellikle Bada 2.0'ın çıkmasıyla gerek yazılımsal gerekse donanımsal olarak Wave 2'ye yatırımın çok mantıklı olduğu bir gerçek ama en azından 1 sene daha idare edip daha iyi birşey alabilirsin. Ama Wave 2 alırsan kesinlikle pişman olmazsın. Bu arada Bada için play station'ın ezeli rakibi Nintendo 64 emülatörü hazırlanıyor yakın zamanda Samsung Apps'a konulcakmış bilgisini de vereyim oyun sıkıntısını baya bir dindirir.

Lenneth

Üye
Hayırlı olsun, Symbian'dan sonra iyi gelir :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
hata felan yapmazsın kardeşim, bada 2.0 ile cihazlar uçacak :ehe
tüm nokia telefonları reset atmak zorunda mı arkadaş, resetsiz, kasmayan bir telefonunu görmedim nokianın :ehe
bada al rahatına bak hız konusunda uçarsın, yani ben wave 525 ile memnunsam sen wave2 ile naparsın bilemem. bugüne kadar bada dan şikayetçi olan görmedim sadece oyun konusunda sıkıntı vardı ama 2.0 ile geçicek.

• Beğen
Tepkiler: Lenneth