Lenneth
Üye
701 ve Symbian Blle, NFC ve USB OTG ile bile ezer ya
----------Eklendi @ 18:00:04 ---------- Yazıldı @ 17:55:10 ----------
Bu arada iki kaydırıp girdiğin oyunlardaki "kaydırma" kısmının iOS'tekiyle benzerliği de ne öyle
Belle'deki dropbarın android'inki ile benzerliği ne öyle
Bende sizin o kadar savundugunuz Symbian Belle'ye Symbian gingerbread demek istiyorum. Cogu seyin tasariminda Androidden etkilenmislerSenin o Android'li Samsung'larındaki kaydırma menüyü ve Samsung Galaxy S'in dış görünüş olarak %80 iPhone 3GS'e benzediğini hatırlatma burda şimdi.
Bende sizin o kadar savundugunuz Symbian Belle'ye Symbian gingerbread demek istiyorum. Cogu seyin tasariminda Androidden etkilenmisler
o ozellikleri kullanmadigim icin benim durumumdaki bi kisi icin ezemez baskasini bilmem701 ve Symbian Blle, NFC ve USB OTG ile bile ezer ya----------Eklendi @ 18:00:04 ---------- Yazıldı @ 17:55:10 ---------- Bu arada iki kaydırıp girdiÄin oyunlardaki "kaydırma" kısmının iOS'tekiyle benzerliÄi de ne öyle
Sen wave 2 aldım deyip C7'ye b.k atmasaydın C7 kullananlarda sana tecrübelerini anlatmazdı.
Nasıl olurda kendi telefonun sorunluyken tüm C7'lere b.k atarsın ve attırmaya çalısırsın.
Ama adamlar saldırınca banane elalemin telefonundan dersin.
İsine gelince genelleme yapmayı çok iyi biliyosunuz.
Bi duyuru vardı o bosa açıldı sanırım.Bırak kıskırtıcı tartısma çıkartıcı mesaj atmayı adam konu açmıs.
ya durduk yere tel res attı vee tüm uygulamalarımı sildibada daha hoş ve çekici geldi androidden
tas atmiyorum kendi kullandigimi kastediyorum ama madem uatunuze aldiniz bisey diyemem algilama meselesiagzini topla duzgun konus mumkunse de saygini koru . bendeki boyleydi o yuzden sevmedigim seyleri yazdim kimse de karisamaz . iyi ki de almisim wave 2 yi nokia symbiandan vazcaymali bence artik meego ve wp7 yi kullanirsa tekrar idol olur lakin yine de yanlis bisey soylediysem ozur dilerim
o ozellikleri kullanmadigim icin benim durumumdaki bi kisi icin ezemez baskasini bilmem
Burda tahrik edici bir unsur göremiyorum.
Telefonum durduk yere reset atıp tüm bilgilerimi silse daha 5 dakika elimde tutmazdım bende aynı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?