Canıma Tak Etti Wave 2 alıyorum

Lenneth

Üye

Belle'deki dropbarın android'inki ile benzerliği ne öyle

Del Rey

Üye
Belle'deki dropbarın android'inki ile benzerliği ne öyle

Senin o Android'li Samsung'larındaki kaydırma menüyü ve Samsung Galaxy S'in dış görünüş olarak %80 iPhone 3GS'e benzediğini hatırlatma burda şimdi.

Lenneth

Üye
Senin o Android'li Samsung'larındaki kaydırma menüyü ve Samsung Galaxy S'in dış görünüş olarak %80 iPhone 3GS'e benzediğini hatırlatma burda şimdi.
Bende sizin o kadar savundugunuz Symbian Belle'ye Symbian gingerbread demek istiyorum. Cogu seyin tasariminda Androidden etkilenmisler

Türe

Üye
    Konu Sahibi
o ozellikleri kullanmadigim icin benim durumumdaki bi kisi icin ezemez baskasini bilmem

Uruloki

Üye
Hmm ya ben telefon kullanmıyormuşum ya valla bunu anladım burdan sonra kıroymuşum yinr apaçiymişim onu anladım ama birde şunu anladım admin olsam forumun yarısı banlı olurdu neyse arkadaş almış hayırlı olsun demek düşer bizede

slm,burada konuyu acan arkadas c7 yi baya bir kötülemis yok 10 saniyede aciliyordu yok cok yavasdi diye ,bende ayni telefonu kullaniyorum ve bu dedikleriyimn hicbirine katilmiyorum suan benim programlar dosyasinda nerden baksan 30 uzeri program var ve arti 6 tane hd oyunu var oyun dosyasinda ve ben bu programlar dosyasina bastigimda 2 saniye bile sürmüyor acilmasi ve hd oyunlarinda takilma bile olmuyor,yaklasik 10 aydir kullaniyorum telefon bu zamana kadar 1 sefer bile reset atmadi muhakkak arkadasin telefonunda bir ariza vardi ha sunuda söyleyim ben telefon alsam bada benim alacagim sistelerin icine bile giremez cünkü ölü bir sistem.

Türe

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadas baskasinin telefonundan bana ne !? derdimi anlatamiyorum galiba . baskasinda oldugu ya da olmadigi beni alakadar etmez bende vardi ve canimi sikiyodu bunun ustune hala bisey soyleyen olursa bilemicem yani konu kilitlensin artik amacindan sapti .

----------Eklendi @ 23:47:13 ---------- Yazıldı @ 23:45:52 ----------

olu sistem mi ? guzel espri tuttum ikisini de kullanan biri olarak bu tezini curutebilirim

----------Eklendi @ 23:47:33 ---------- Yazıldı @ 23:47:13 ----------

olu sistem mi ? guzel espri tuttum ikisini de kullanan biri olarak bu tezini curutebilirim

Tepkiler: Lenneth
Sen wave 2 aldım deyip C7'ye b.k atmasaydın C7 kullananlarda sana tecrübelerini anlatmazdı.
Nasıl olurda kendi telefonun sorunluyken tüm C7'lere b.k atarsın ve attırmaya çalısırsın.
Ama adamlar saldırınca banane elalemin telefonundan dersin.
İsine gelince genelleme yapmayı çok iyi biliyosunuz.
Bi duyuru vardı o bosa açıldı sanırım.Bırak kıskırtıcı tartısma çıkartıcı mesaj atmayı adam konu açmıs.

Lenneth

Üye

ya durduk yere tel res attı vee tüm uygulamalarımı sildi bada daha hoş ve çekici geldi androidden

Burda tahrik edici bir unsur göremiyorum.

Telefonum durduk yere reset atıp tüm bilgilerimi silse daha 5 dakika elimde tutmazdım bende aynı şekilde.

Türe

Üye
    Konu Sahibi
tas atmiyorum kendi kullandigimi kastediyorum ama madem uatunuze aldiniz bisey diyemem algilama meselesi agzini topla duzgun konus mumkunse de saygini koru . bendeki boyleydi o yuzden sevmedigim seyleri yazdim kimse de karisamaz . iyi ki de almisim wave 2 yi nokia symbiandan vazcaymali bence artik meego ve wp7 yi kullanirsa tekrar idol olur lakin yine de yanlis bisey soylediysem ozur dilerim

Tamam da adam genelleme yapar gibi rencide eder gibi konu açmıs altta iki yandas buldu basladı yaygaraya.
Ee adam geldi ne alaka bende yok dedi zira bu telefon bende de var kendimi tuttum bisey yazmadım konuya.
Kendi yararlarına olunca tüm c7ler kötü islerine gelmeyince banane senin c7'nden,bende vardı degistirdim!

gözünü seveyim arkadas BADA deyip de beni güldürme

Ben agzımı kimseye bozmam bi kez bozdum o da bozan adama.
Sadece haksızlıga gelemem elimde olan yüz yüze bakıstıgım telefonu öyle bi anlattılar konuda c7 mi diye süphe düstü içime.

Türe

Üye
    Konu Sahibi
begenmegeni zorla tutmuyorum cikip gidebilir konudan kendi c7 m boyleydi ve ona laf ettim konu burda bitmistir tekrar ayni sacmaliklari konusmak istemiyorum . herkes elindekini begenip de aliyo sonucta yargilamak sacma

androıd de ıphone nun kırması ıos tan ozenmısler bı ara samsungların yenı cıkan modellerıyle dalga gecıyolardı hanı su samssun g ve apple ın dvası va yaa menu ıkonları bıle aynı dıyee

neyse bu arada tartısmayı bırakın artık lutfenn gerek yok bu konular ıcın bosverın

Türe

Üye
    Konu Sahibi
ben de onu anlatmaya calisiyorum ama iste

Del Rey

Üye
o ozellikleri kullanmadigim icin benim durumumdaki bi kisi icin ezemez baskasini bilmem

Samsung Wave 2 için konuşuyorum zaten, senin için değil. Senin için konuşsaydım; Samsung Wave 2'yi ve Bada'yı yere gömer değil; seni yere gömer demem gerekirdi. Kaldı ki, dünya üzerinde (üzücü bir şekilde) yalnızca sen Wave kullanmıyorsun

----------Eklendi @ 16:26:52 ---------- Yazıldı @ 16:23:24 ----------

Burda tahrik edici bir unsur göremiyorum.

Telefonum durduk yere reset atıp tüm bilgilerimi silse daha 5 dakika elimde tutmazdım bende aynı şekilde.

Doğru. Symbian karışık bir sistem. Bada ise, oldukça basit; hem dıştan hem de içten; oldukça basit ve de taklit. Bir üretici Bada'yı sevseydi satın almak için uğraşabilirdi; ancak millet Phone 7 ve MeeGo sistemlerini satın almaya çalışıyor.

Bada'nın anlamı okyanus ya; bana göre anlamı Havuz veya Küvet olmalıymış.

Türe

Üye
    Konu Sahibi
tahrik gucune hayranim ya cok tatlisin