Lenneth
Üye
şu an itibariyle aldımharika ya nokia kullanmakla kesinlikle hata yapmışım
Nokia C7, Belle ile gerçekten iyi oluyor. Wave 2 önermezdim, Samsung'un Bada'sı henüz gelişmiş bir sistem değil. Belle, Bada'dan daha üst bir sistem, gerek Uygulama desteği ile gerek Microsoft ve NFC desteği ile...
hayırlı olsun ama hata yapmışsın.bence symbiandan ya androide ya da meegoya geçmeliydin.bada şu anda en stabil işletim sistemi ama maalesef android kadar çok uygulaması yok.
hayırlı olsun , nokia faciasından sonra ferrari gibi gelmiştir wave
dediğim gibi uygulama sıkıntı değil benim için
----------Eklendi @ 20:50:26 ---------- Yazıldı @ 20:48:33 ----------
ne diyon ya farklı bi boyuttayım hacıı
hoss faciasından tam da kurtulduk diyordum...hayırlı olsun , nokia faciasından sonra ferrari gibi gelmiştir wave
hoss faciasından tam da kurtulduk diyordum...
----------Eklendi @ 00:09:49 ---------- Yazıldı @ 00:09:15 ----------
Dh fandroid muhabbetleri sarmadı sanırım?
Yok android severlere açık da symbian kullanan üyelere saldıran fandroidlere kapalı olsa baya güzel olacak.Forum Symbian severlere açıkta Android severlere kapalı mı ?
iddam sudur nokıa nın dokunmatık olarak alınabılecek tek telefonu(piyasada suanda olanlar ıcınde)c601 c7 ederınden fazla pahalı c601 fıyatına oranla alınabılır telefon fakat bır c503 ıle de gıo yu karşılaştırmamSever olsanız anlıycam insan biseyi taktir eder.
Hele bazıları var adam 700 liram var diyo optimus me kullanmıs bi eleman çıkıp optimus me al diyo.Nedir bu?
Adam 800 liradan 500'e indirmis hala kötüleyenler var su c6'yı insaf.
Bana nokia fanı diyolar ama ben bütçeye göre telefonu öneririrm android falan bakmam,adamlar nokia almasın diye 700 lirası olan adama gio optimus me falan aldırcak.Fandroidlik ile severlik farklı seyler.
on kameradan bahsedıyım dh dekı htc nın turkıye muduru on kameranın 3g(oparetör uzerınden) ıle goruntulu gorusme dunyada bırcok ulkede yok denecek kadar az kullanıldıgını ve bosuna malıyet olmaması ıcın on kamerayı kaldırdıklarını soyledı ve pesınden yenı cıkan uygulamaların ınternet uzerınden goruntulu konusmaya destek veremesının ardından on kamera olayına yenıden doneceklerını soyluyor.acıkcası ben hıc gormuyorum ve duymuyorum on kamera ıle goruntulu konuşanlarıNeye göre ederi oldugunun farkında olmamıs olabilirmisiniz acaba.
İtiraf edin artık sunu baktıgınız tek sey islemci hızı.C6-01'i geçtim piyasada 750 lira civarı telefonların hangisinde amoled var c7 için konusuyorum kaçında usb on the go var kaçı hd video çeker kaçı çelik kaplama nfc'nin adını bile duyamazsınız o telefonlarda ama nokia'da var adamlar koyuyor.
İslemci belirlemez telefonun fiyatını biraz düsünün gençler kullandıgınız androdilerde ön kamera yok daha 480p video çekemezsiniz.
----------Eklendi @ 01:36:51 ---------- Yazıldı @ 01:33:29 ----------
Anlattıklarımı yapamayın sonra burda bize geri deyin.
Kimin geriden gelip öndekine deh dedigi belli oluyor.
Çok teknolojik telefonlarınız var.Ön kamerası yok piksel yerlerde.Ama islemcisi var.
dunya genelınde satıs oranları buyume kucume oranları herseyı kanıtlıyor aslında neyı tartısıyorsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?