Canıma Tak Etti Wave 2 alıyorum

[COLOR=""][SIZE=""]peki arkadaşlar wave 2 nin ekranı amoled değilmiş clear lcd falan yazıyor internette. Bilgisi olan var mı?[/SIZE][/COLOR]

Türe

Üye
    Konu Sahibi
amoledden daha iyi dostum

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Super Clear LCD tam olarak Amoled ile Super Amoled arasında diye biliyorum.

[COLOR=""][SIZE=""]Samsung Wave 2 (II) [S8530] Eksikleri ve Dezavantajları
>Bada'nın mevcut uygulamaların sınırlı sayıda.
>Super Clear LCD, SuperAMOLED ile aynı kalitede değil.
>MicroSD yuvası pilin altında.
>Kamera Lensi koruması yok.
>Satnav yazılımı sadece 30 günlük deneme sürümü.
>Ortam ışığına göre ekran parlaklığını ayarlamak için sensör yok.

Arkadaşlar bi sitede gördüm paylaşayım dedim[/SIZE][/COLOR]

61semih

Üye

uygulama azlıgı dısındakıler sırf badayı kotulemek ıcın yazılmıs sanırım
bada bu uygulama ısını hallederse alır gider piyasayı..

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
uygulama azlıgı dısındakıler sırf badayı kotulemek ıcın yazılmıs sanırım
bada bu uygulama ısını hallederse alır gider piyasayı..
Katılıyorum. Bahsi geçen şeyler eksik özellik sayılmaz. Ama o sitede onları yazan arkadaşın(artık her kimse) kafası güzelmiş.

61semih

Üye
Gözü kör FANdroidlerin artması çok daha kötü ve acınası bi durum.
gozu kor olan bızmıyız,sanbyandan vazgecemeyen sızsınız bu durumda kımın gozu kor olmus oluyor yenılıklere acıgız bız 1 yı sonra bada daha ıyı olursa badaya gecerız ama sız sanbyandan vazgecemıyorsunuz,aslında gecıyorsunuz en azından cogunluk nokıa yı bırakıyor.kasmalar reset atmalar aşikar devam edıyor.nokıa kufur gıbı guncellemeler cıkarıyor )
sankı android daha eskı sanbyandan gozumuz kor yenılıklere acık degılızde sanbyanı tercıh etmıyoruz pehh mantığa bak..
nokiApaçiler azalıyor dogru yolu buluyor
ben sanbyan kullanırken muhtemelen sen ilk okula felan gıdıyordun yaz bunu kenara

Tepkiler: cewikkuwwet01 ve coacoa
acınası bir durum varsa millet uçarken sizin yürümeniz

dostum ne desen boş fanatiklik böyle işte )

önce symbian kullandım sonra badaya geçtim şimdi ios tayım bada iosu ve android os u yakalayamasa da millet istediği kadar itiraz etsin hız ve görsellikte symbianı fazlasıyla ezdi geçtii

Oğuzhan

Üye
neden hemen satmayi dusunuyosun ki bi servise gotur ya da ne biliyim internette bir arastirma yap telefonun sorunuyla ilgili yaklasik 6 aydir kullaniyo babam benimde telefonu karistirmisligim var telefon cok guzel hic bir sorun cikartmadi bugune kadar... ben bir daha dusun derim

pRime.

Üye
Apaçileri görüyoruz her mesaja alakasız da olsa android android android diye spam mesaj atıyorlar, gözü androidden başka bişey görmeyen zavallılar. ilk symbianlı telefonumu 2005 VE bana küçük muamelesi yapayım deme, senin olgunluk gösterini yeterince izledim ben. Symbian belle bir güzel susacaksınız.

----------Eklendi @ 09:14:36 ---------- Yazıldı @ 09:11:34 ----------

Bide ergenler var forumda bir tek androidi abisinden duyup heryerde symbian kullanan adamlara fanatik diyen...

Tepkiler: hsynkckygcı@
Kardeşim diyorsun burada nokıa boşver symbianı boşver yan tarafta Nokıa 500-600 çıkış tarihi yazmışsın ? Wawe525'ini satıp Nokıa 500 mü ne alıcakmışsın ? Noldu badanın gücüne ?

Kardeşim diyorsun burada nokıa boşver symbianı boşver yan tarafta Nokıa 500-600 çıkış tarihi yazmışsın ? Wawe525'ini satıp Nokıa 500 mü ne alıcakmışsın ? Noldu badanın gücüne ?

bana dedin galiba. bak arkadaşım sadece değişiklik olsun diye nokia 500-600e geçmek istedim. açıkcası hiç symbian anna kullanmadığım için merak ediyorum. zaten annemde wave 525 kullanıyor. yani onuda kullanıcam. badanın gücü demişsin bak şimdi wave 525 ile wave2 aynı işletim sistemini kullanıyor fakat versiyonları farklı. ama bada 2.0 tüm wave modelellerine çıkıcak. aynı versiyon olucak.

Türe

Üye
    Konu Sahibi
şu an itibariyle aldım harika ya nokia kullanmakla kesinlikle hata yapmışım

Tepkiler: 61semih ve coacoa
hayırlı olsun ama hata yapmışsın.bence symbiandan ya androide ya da meegoya geçmeliydin.bada şu anda en stabil işletim sistemi ama maalesef android kadar çok uygulaması yok.