Canım sıkıLıor arkadas ya..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Canım sıkıLıor arkadas ya..
Keder basTı ıcım bunaLıyor mıLLet ya.. Wala Kesıcem eLimi koLumu zor duruyorum.. :ağlarım:

● aLuvi ●

Üye
Belki De Mesaj Yazmaktandır ?
Ne Kadar Çok Mesaj Attın Ya O kadar Kısa Zamanda .? Benim Bu Kadar Mesaj 10 Aylık Ömrümü Yedi :D
Ama Tabi ben öyle sohpetlere katılıyorum neyse konunun temeli kaymasın :D
Bende Sıkılıyorum Forumlarda Dolaşıyorum İnternetten Oyun İndiriyorum Bence Birşey Bul Amacın O Olsun ;),
Boş Boş Oturacağımıza Bir Hedef Koyalım dimi .! ;)

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
relax ol dostum aç bir slipknot kendine gel :oke: :ehe

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Ya mesajLarda Yorum cok war SohbeT fLn da var da cok deıL makara fLn da yapTk yapmadık deıL ama hıc yapmak ıcın ugrasmadım KendıLıgnden oLdu.. waLa gTmıo ßu sıkıNtı..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Valla gelip buraya bu konuyu açarsan sıkıntın gitmez, gereksizlere taşınırsa sıkıntın ikiye katlanır :ehe
Ilk dönem okuldan kaynaklı büyük bir depresyon yaşadım, her yoruma zıt gittim, aksi davrandım ama benden kaynaklı değildi bu o an öyle davranmak istiyordum arada hâlâ oluyor :)
Metal dinle tavsiyem budur :)
Pc de bir yere kadar geçirir sıkıntını sonra o da sıkar git gez dolaş sevgili yap :ehe

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Tamam..

Aziz™

Aziz™

Üye
herkeste vardır sıkıntı faruk ama bu kadar dışa vurmak yada o sıkıntıyı sürekli düşünüp dert yapmak sana fayda etmez.sadece sakin olmaya çalış.gereksiz tartışmalardan kaçın.birazcık harekete yönel.aç enesin profilini dinle müziğini:D kendine gelirsin.enesin ilk müziği daha güzeldi bu beni sarmadı:hmmm

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
benim sarkım bozuk mu neden calmıyo :S

Aziz™

Aziz™

Üye
yanlış upload etmiş olmalısın.hangi siteye koydun müziği kiwi6'yamı

Aksi

Aksi

Üye
sıkı can ıyıdır cabuk cıkmaz :ehe

Aziz™

Aziz™

Üye
bak bu iyiydi:D

Aksi

Aksi

Üye
nıhahah :D

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Can sikintisi oda gerekli birsey ya dusun canin hic sikilmicak sonra sen konu acacaksin benim neden canim hic SIKILMIYOR diye farkli yonlere kayacagi icin buyuk harf kullanildi yanlis anlasilmasin:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Sanal alemde fazla sosyalleşmekten olabilir, kapı önüne bi çık belki evine en yakın simitçiyle tanış onu bile tanımıyor olaiblirsin :)

Hiç bir şey gerçek hayatın yerini dolduramaz, ben geçen zamana üzülürken sen zaman geçmiyor can sıkılıyor diyorsun (:

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
ßizim mahaLLede ne kadar esNaf saTıcı varsa HepsıNı Tanıorum Hatta yemınLe :D Ben servıs bekLerken bızım evın burLarda doLasan Bı dıLencı var onu bıLe taNıorum :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt