Hee tamam doğruAtatürk heykelinden bahsetmiyorum ya fışkıye gibi bişey vardı ondan bahsediyorumTipler seçmece zaten
![]()

Kötü örnek olmaAnkara soğuk havası ile meşhurdur zatenHacettepede bir kız bulamadın mı kendine
Sinemaya gidin cafelere gidin
Hava da soğuk olduğu için iyice yanaşır sana
Ankara'ya gelmişsin, sadece okul olarak düşünme burayı
Ankara Kalesinin orası hariç her yerde gezebilirsin kızlarla
Demirtepede, ulusta çok ilginç yerler var mesela..
![]()

ben balgat yurdunda kalıyorum abi çankaya- söğütözünde temiz buralarİsmail sen hangi yurtta kalıyon nerede ?
Yalnız okudukça merak ettim nasılmış diye
mutlaka gündüz gitmem gerek 

Gündüz gitben balgat yurdunda kalıyorum abi çankaya- söğütözünde temiz buralarYalnız okudukça merak ettim nasılmış diye
mutlaka gündüz gitmem gerek
bende bi kale gibi biyere gittim ama altındağ belediyesinden hamamönüne geçip onun üstünde biyerdeydi![]()

Yok geçem gün gittim temizAltındağa yıllar öne gitmiştim. Her yerde +18 film satıyorlardı yahuadamlar afişleri sokaklara koyuyorlardı durduk yere günaha sokuyorlardı
hala öylemi bilmiyorum

Evet gündüz gittim temizdiAltındağa yıllar öne gitmiştim. Her yerde +18 film satıyorlardı yahuadamlar afişleri sokaklara koyuyorlardı durduk yere günaha sokuyorlardı
hala öylemi bilmiyorum
çinçine gidelim mi abi beraber 
Evet gündüz gittim temizdiçinçine gidelim mi abi beraber
![]()
Altındağın neresine gittin hacı sen? =PAltındağa yıllar öne gitmiştim. Her yerde +18 film satıyorlardı yahuadamlar afişleri sokaklara koyuyorlardı durduk yere günaha sokuyorlardı
hala öylemi bilmiyorum
Gece Rüzgarlı'ya gitsene @İsmail 
neden gece oraya gideyim laGidersiniz de çıkamazsınız, biz gittik hem de gündüz gittik panpa, gündüz olmasına rağmen acayipti. Devamını sonra anlatırım
Altındağın neresine gittin hacı sen? =PGece Rüzgarlı'ya gitsene @İsmail
![]()

ne görcem gidince ordaGit de gör![]()
whatsapptan söyle dicem ama telefonum bozuk burdan söyle 
Etrafına toplanabilirlerne görcem gidince ordawhatsapptan söyle dicem ama telefonum bozuk burdan söyle
![]()

ne görcem gidince ordawhatsapptan söyle dicem ama telefonum bozuk burdan söyle
![]()

ne toplancak etrafımdaEtrafına toplanabilirler![]()

Burdan söyleyemem![]()

söyle la nolcakBurdan söyleyemem![]()