Canım Sıkıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Atatürk heykelinden bahsetmiyorum ya fışkıye gibi bişey vardı ondan bahsediyorum :D Tipler seçmece zaten :d:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Revengeful

Emekli Yönetici
İsmail sen hangi yurtta kalıyon nerede ?

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ankara soğuk havası ile meşhurdur zaten :D Hacettepede bir kız bulamadın mı kendine :D Sinemaya gidin cafelere gidin :D Hava da soğuk olduğu için iyice yanaşır sana :naughty: Ankara'ya gelmişsin, sadece okul olarak düşünme burayı :ehe Ankara Kalesinin orası hariç her yerde gezebilirsin kızlarla :d:Demirtepede, ulusta çok ilginç yerler var mesela.. :d:
Kötü örnek olma :naughty:

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
İsmail sen hangi yurtta kalıyon nerede ?
ben balgat yurdunda kalıyorum abi çankaya- söğütözünde temiz buralar :DYalnız okudukça merak ettim nasılmış diye :D mutlaka gündüz gitmem gerek :D

bende bi kale gibi biyere gittim ama altındağ belediyesinden hamamönüne geçip onun üstünde biyerdeydi :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
ben balgat yurdunda kalıyorum abi çankaya- söğütözünde temiz buralar :DYalnız okudukça merak ettim nasılmış diye :D mutlaka gündüz gitmem gerek :D

bende bi kale gibi biyere gittim ama altındağ belediyesinden hamamönüne geçip onun üstünde biyerdeydi :D
Gündüz git :oke:

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Altındağa yıllar öne gitmiştim. Her yerde +18 film satıyorlardı yahu :D adamlar afişleri sokaklara koyuyorlardı durduk yere günaha sokuyorlardı :D hala öylemi bilmiyorum

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Altındağa yıllar öne gitmiştim. Her yerde +18 film satıyorlardı yahu :D adamlar afişleri sokaklara koyuyorlardı durduk yere günaha sokuyorlardı :D hala öylemi bilmiyorum
Yok geçem gün gittim temiz :D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Orada bir kabapçı vardı iskenderi süperdi -.-

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Evet gündüz gittim temizdi :D çinçine gidelim mi abi beraber :D

Invoke

Invoke

Üye
Evet gündüz gittim temizdi :D çinçine gidelim mi abi beraber :D

Gidersiniz de çıkamazsınız, biz gittik hem de gündüz gittik panpa, gündüz olmasına rağmen acayipti. Devamını sonra anlatırım :ehe
Altındağın neresine gittin hacı sen? =P :DGece Rüzgarlı'ya gitsene @İsmail :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Gidersiniz de çıkamazsınız, biz gittik hem de gündüz gittik panpa, gündüz olmasına rağmen acayipti. Devamını sonra anlatırım :ehe
Altındağın neresine gittin hacı sen? =P :DGece Rüzgarlı'ya gitsene @İsmail :D
neden gece oraya gideyim la :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:megafon: Tikat tikat sakın gitmeyin.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt