canım kardeşlerim lutfen okuyun YENİ UYELERİN DİKKATİNE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
canım kardeşlerim lutfen okuyun YENİ UYELERİN DİKKATİNE
arkadaşlar oncelikle bu konuyu açtıgım ıcin ozur dılerım ama lutfen rıca edıyorum bu bolum symbian^3 genel bolumu burda yenılıkler paylaşilıyo yukarıdada gerekli bılgı var ama buraya yok format attım açılmyo yok acıl yardım vb konuları açmayalım degerlı doslarım bu tur konular symbian^3 yazılım destek bolumune açarsanız beni ve bı cok arkadaşlarımızı memnun edersıniz cıdden cok bılgi kırlılıgı oluyor arkadaşlarım sızlerı sever mutlu gunler dılerim

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
adam haklı beyler

HighVoLT

HighVoLT

Üye
haklı.. :)

larten123

larten123

Üye
haklısın :oke:

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Haklısın kardeşim

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bu şekilde olan konuları 'şikayet et ' butonunu kullanarak şikayet edelim modlar gerekeni yapar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bence sende haklısın.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dağılalım.

aslankaplants

aslankaplants

Üye
bence de haklı burası çok karışıyor

kraldost

kraldost

Üye
sıkıntı yok hacı keyfine bak bırakalım kim ne yazarsa yazsın elalem yazmaya üşeniyor sen yazarlarımızı dövüyorsun bugun sana boş gelen yarın belki bir işine yarayacaktır hiç bir bilgi boş değildir işine yaramayan vardır sadece onuda görmezden gelirsin olur biter

o yüzden sana katılmıyorum ve gençlerin önünün tamamen açılmasının taraftarıyım

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
arkadas zaten yayılmasın dememiş.doğru bölüme açılsın demiş.

emreli01

emreli01

Üye
sıkıntı yok hacı keyfine bak bırakalım kim ne yazarsa yazsın elalem yazmaya üşeniyor sen yazarlarımızı dövüyorsun bugun sana boş gelen yarın belki bir işine yarayacaktır hiç bir bilgi boş değildir işine yaramayan vardır sadece onuda görmezden gelirsin olur biter

o yüzden sana katılmıyorum ve gençlerin önünün tamamen açılmasının taraftarıyım
:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis aynen katılıyorum :alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

polluxea♪

polluxea♪

Üye
evet....güzel bi yere parmak bastın dostum :)

cukuleaks

Üye
Neyi tartışıyosunuz anlamıyorumki? Konular doğru yere açılsın bukadar basit. Bu işte burda biter.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Yani sorunları görmekten yoruluyorum ve yeniliklerden daha geç haberdar oluyorum. Yeni önemli haber konuları 2. sayfaya düşebiliyor.

Bu yüzden haklısın

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Yani sorunları görmekten yoruluyorum ve yeniliklerden daha geç haberdar oluyorum. Yeni önemli haber konuları 2. sayfaya düşebiliyor.

Bu yüzden haklısın
önemli haberler ikinci sayfaya düşmez rahat ol
yanlış bölüme konu açmakta o kadar sorun olmasa gerek sonuçta şikayet butonu var yönetici ile temas kurabilirsiniz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hak aranır eğer varsa!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt