Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

izmitli1983

izmitli1983

Üye
Aynen bende denedim yardimsiz bolum gecmiyor duzeltirsen sevinirim simdilk v19 versiyonuyla devam ederiz artik

• Beğen
Tepkiler: orhanblt

tawzex

Üye
S.a. paylaşım için teşekkürler. Varsa v19 sürümünü ekleyebilirmisiniz.

NEXUS

NEXUS

Üye
:tşk:

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Güncel sürüm 1.25.0, 1. mesaja eklenmiştir.

enzo21

Üye
eyvallah ustam süpersin haftalardır geçemediğim delirdiğim bölümü 1 dakikada geçtim teşekkürler ellerin dert görmesin :))

Abdullahsnd

Üye
Teşekkürler,

ali3211

Üye
Kardeş 1.25.1 guncellemesi gelmiş onuda modlayabilir misin?Kardeş 1.25.1 guncellemesi gelmiş onuda modlayabilir misin?

lweo

Üye
Hocam şu biletsiz geçme olayında yaparsaniz çok iyi olacak tam 1 aydır hala birilerinden bilet bekliyorum geçmek için ilk konu açtığınız da verdiğiniz Version da otomatik geçiyordu artık geçmiyor....

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hocam şu biletsiz geçme olayında yaparsaniz çok iyi olacak tam 1 aydır hala birilerinden bilet bekliyorum geçmek için ilk konu açtığınız da verdiğiniz Version da otomatik geçiyordu artık geçmiyor....
İnterneti kapat oyuna gir
sana 3 görev vercek onlari yaparak o yeri geçersin

izmitli1983

izmitli1983

Üye
evde internet varsa mozilladan oyunu aç leethax eklentisini kur sonra bölüm geçmek için 3altın hakkını kullan arkadaş yardımı beklemeden bölümleri geç

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dönemsel olarak bu aralar yoğunum. Fırsatını bulunca elimden geleni yaparım.

serkaN70

Üye
sürümünün hem can hemde hamle ve baykuş hileli olan apk si çıkmadımı daha acaba?

izmitli1983

izmitli1983

Üye
çıktı ilk mesaja bak.

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
1.25.1 (son sürüm) ilk mesaja eklenmiştir.

caca41

caca41

Üye
Eyvallahh brooo cok iyi is cikarmissin her denedigimde face baglanti problemi oluyodu bunda yok

uqurykn

uqurykn

Üye
60 80 hamle demissin ama hamle yok oyunlarda ben hiç 60 hamleyi göremedim. Birde standart 60 hamle olanı yaparmısın

serkaN70

Üye
son sürümün hem can hem hamle hemde baykuş hilelisi neden yok .

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
60 80 hamle demissin ama hamle yok oyunlarda ben hiç 60 hamleyi göremedim. Birde standart 60 hamle olanı yaparmısın
Baykuşlar 60, Normal bölümler 80 hamle. Bide Çok önceki normal bölümler de 60 hamle sanırım.
son sürümün hem can hem hamle hemde baykuş hilelisi neden yok .
Güncel sürümün ilki full hileli zaten. Sadece can sayısı 5. Çünkü bu hileli oyunda tüm bölümleri tek canda geçebileceğiniz için orada 9999 cana gerek yok diye düşündüm. İnsanları kıllandırıyordu ayrıca. :)

muharrem19811

Üye
Arkadaşlar ben yazilan herşeyi yaptım fakat facebook a bağlanmıyor

Üst Alt