Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

silentattack

silentattack

Üye
Yeni sürüm gelmiş :polis:

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Ters zamana denk geldi. Bir ara hallederim.Modlu yeni sürüm 1.23.0 ilk mesaja eklenmiştir.Sadece hamle hileli 9999 can
Hilesiz 9999 can
Full hileli
1.23.0 1. mesaja eklenmiştir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve turkcellllll
silentattack

silentattack

Üye
60-80 hamle can sayısı 5 olan yapıp ekleyebilir misin can sayısı fazla abartılı da

apili

Üye
Teşekkürler.
1.22.1 versiyonunu kullanıyordum, yeni versiyonun farkı nedir acaba? kayda değer bir fark varsa silip kurayım yenisini.
bir de papa pear saga nın da modlusu yapılabilir mi acaba?

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.
1.22.1 versiyonunu kullanıyordum, yeni versiyonun farkı nedir acaba? kayda değer bir fark varsa silip kurayım yenisini.
bir de papa pear saga nın da modlusu yapılabilir mi acaba?
485 den sonra yeni leveller eklendi. Bide baykuşda da 69 dan sonra yeni leveller eklendi. Buralara kadar gelmediyseniz gerek yok.

apili

Üye

Abdullahsnd

Üye
Teşekkürler, arkadaşlar sırrımı çok merak ediyor. :)

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
Candy Crush Saga Sevdiğim Bir Oyun :tşk:

lweo

Üye
İlk bu konuyu açtığınız zaman indirdigimiz bölümleri geçerken otomatik geçiyordu yani kimseden yardım almadan şimdi indirdigimde illaki facebook tan arkadaş tan yardım Al diyor bölüm atlamak için bunada bir çözüm bulabilirmisiniz.

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
İlk bu konuyu açtığınız zaman indirdigimiz bölümleri geçerken otomatik geçiyordu yani kimseden yardım almadan şimdi indirdigimde illaki facebook tan arkadaş tan yardım Al diyor bölüm atlamak için bunada bir çözüm bulabilirmisiniz.
Halletmeye çalışırım ama bir sorun var. bende oyun sonda olduğundan işe yarayıp yaramadığını anlayamıyorum.
Sonucu bana da bildir lütfen.

lweo

Üye
Halletmeye çalışırım ama bir sorun var. bende oyun sonda olduğundan işe yarayıp yaramadığını anlayamıyorum.
Sonucu bana da bildir lütfen.

Hocam ilginiz için teşekkür ederim tüm datalari facebook ta ve telde sildim verdiğiniz app yi yükledim ama hicbirsekilde facebook à bağlanmıyor

• Beğen
Tepkiler: isoxx
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ilginiz için teşekkür ederim tüm datalari facebook ta ve telde sildim verdiğiniz app yi yükledim ama hicbirsekilde facebook à bağlanmıyor
1. Msjda face baglama talimati var. Gozunuzden kacan birsey olmali. Face de kaldirmalisiniz.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
bencede bende 1.19 sürümü mevcut ve bölümleri yardım istemeden geçebiliyordum ama yeni sürümlerde arkadaşlardan yardım istemek zorunda kalıyoruz

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
3 msj once link paylastim deneyip sonucu bildirin lutfen.

lweo

Üye
Yok hocam biletsiz geçmiyor maalesef ön kere uygulamayı kurdum sildim geçmiyor oyun

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Bu işler deneme yanılma yoluyla oluyor. Bir sonraki güncellemede aynı sorun bende de olacağı için halleder paylaşırım.

Üst Alt