Ok60-80 hamle can sayısı 5 olan yapıp ekleyebilir misin can sayısı fazla abartılı da
çok teşekkürler beklemedeyim
çok teşekkürler beklemedeyim
Evet hocam doğru bildinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

485 den sonra yeni leveller eklendi. Bide baykuşda da 69 dan sonra yeni leveller eklendi. Buralara kadar gelmediyseniz gerek yok.Teşekkürler.
1.22.1 versiyonunu kullanıyordum, yeni versiyonun farkı nedir acaba? kayda değer bir fark varsa silip kurayım yenisini.
bir de papa pear saga nın da modlusu yapılabilir mi acaba?
teşekkürler, gerek yokmuş henüz 80 lerdeyim..485 den sonra yeni leveller eklendi. Bide baykuşda da 69 dan sonra yeni leveller eklendi. Buralara kadar gelmediyseniz gerek yok.
Halletmeye çalışırım ama bir sorun var. bende oyun sonda olduğundan işe yarayıp yaramadığını anlayamıyorum.İlk bu konuyu açtığınız zaman indirdigimiz bölümleri geçerken otomatik geçiyordu yani kimseden yardım almadan şimdi indirdigimde illaki facebook tan arkadaş tan yardım Al diyor bölüm atlamak için bunada bir çözüm bulabilirmisiniz.
Halletmeye çalışırım ama bir sorun var. bende oyun sonda olduğundan işe yarayıp yaramadığını anlayamıyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonucu bana da bildir lütfen.
1. Msjda face baglama talimati var. Gozunuzden kacan birsey olmali. Face de kaldirmalisiniz.Hocam ilginiz için teşekkür ederim tüm datalari facebook ta ve telde sildim verdiğiniz app yi yükledim ama hicbirsekilde facebook à bağlanmıyor