Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

Sergeant67

Üye
Kardeş Allah razı olsun senden :D
Sağolasın, Seni uğraştırdık ; Hakkını helal et ;)

• Beğen
Tepkiler: orhanblt
silentattack

silentattack

Üye
Dostum ellerine sağlık gerçekten oyun zevkli hale geldi tabi ilk başlar hariç ancak bende şöyle bi sorun var Baykuşta hamle sayısında değişiklik yok mesela 4. bölümde 15 hamle veriyor

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ellerine sağlık gerçekten oyun zevkli hale geldi tabi ilk başlar hariç ancak bende şöyle bi sorun var Baykuşta hamle sayısında değişiklik yok mesela 4. bölümde 15 hamle veriyor
Evet haklısın, Sanırım bir kaç level de taşırken eksiklikler olmuş. Şuan düzelttim ve 1. mesajdaki linki yeniledim. Geri bildirim için teşekkürler

silentattack

silentattack

Üye
Evet haklısın, Sanırım bir kaç level de taşırken eksiklikler olmuş. Şuan düzelttim ve 1. mesajdaki linki yeniledim. Geri bildirim için teşekkürler
Çok hızlısın :cool bide eğer zahmet olmazsa ilk mesajda verdiğin son linkteki uygulamada can sayısını 10 yapabilir misin biraz abartı duruyor 9999 :blink: zamanın yoksa da canın sağolsun :anlas:

Son düzenleme:
The SLayeR

The SLayeR

Üye
yükledim güzel arkadslar nasıl böle hızlıca ilerlion yuksek puanlar alarak diolar :)

• Beğen
Tepkiler: orhanblt
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Çok hızlısın :cool bide eğer zahmet olmazsa ilk mesajda verdiğin son linkteki uygulamada can sayısını 10 yapabilir misin biraz abartı duruyor 9999 :blink: zamanın yoksa da canın sağolsun :anlas:
O kolay. Yarin pc basija gecince sana ozelden atarim

furkanswr

Üye
htc onede facebook uygulaması kaldırılmıyor ne yapmam lazım bağlantı sağlanmıyor

shizLa

Üye
htc onede facebook uygulaması kaldırılmıyor ne yapmam lazım bağlantı sağlanmıyor

Sanırım facebook sistem uygulaması olarak gözüküyor.

Önce bilgisayardan facebooka girin uygulamalardan Candy crush u kaldırın sonra oyuna girip bağlanın.

Telefonunuz rootlu ise ayarlar - uygulama yöneticisi - hepsi kısmından facebooku bulun ve kaldırın.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bende normalde eski surum vardi 200 lvden sonra hamle sayisi hala 80 di bende su 250 lik hamleliyi yukleyim dedim

Her zaman yaptğm gibi yaptm aa bu sefer bağlan dediğinde loading ekranında kalıyor

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Bende normalde eski surum vardi 200 lvden sonra hamle sayisi hala 80 di bende su 250 lik hamleliyi yukleyim dedim

Her zaman yaptğm gibi yaptm aa bu sefer bağlan dediğinde loading ekranında kalıyor
Bu sürümün apk imzasıyla eskilerin farklı. O yüzden şuan 1. mesajdaki apk ların hangisini yüklerseniz yükleyin facabooka bağlanma talimatlarını eksiksiz uygulamanız gerekli. Örneğin eski (1.15.1-1.16.1) de sadece facebook ayarlarından c.crushı kaldırmanız yeterliydi ama şimdi faceebok uygulamasının kendisini de telefonda kaldırmak gerekli. Yani ''Herzaman yaptığınız gibi'' yaptığınız da sorun yaşamanız normal.

Son düzenleme:
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bu sürümün apk imzasıyla eskilerin farklı. O yüzden şuan 1. mesajdaki apk ların hangisini yüklerseniz yükleyin facabooka bağlanma talimatlarını eksiksiz uygulamanız gerekli. Örneğin eski (1.15.1-1.16.1) de sadece facebook ayarlarından c.crushı kaldırmanız yeterliydi ama şimdi faceebok uygulamasının kendisini de telefonda kaldırmak gerekli. Yani ''Herzaman yaptığınız gibi'' yaptığınız da sorun yaşamanız normal.
Yok dostum loading kısmnda kalıyo
Adımlarda sıkıntı yok

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Yok dostum loading kısmnda kalıyo
Adımlarda sıkıntı yok
Az önce ben de denedim. Face inanılmaz yavaştı. Birkaç kez üst üste denedim. sonunda bağlandı. 1. mesaja ekleyeceğim bir şey yok başka zaman tekrar denemeni öneririm.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

shizLa

Üye
facebook bu günlerde sorunlu. bağlantıdan/bağlanamama sorunundan kaynaklıdır.

kewal11

Üye
Bnde 250 hamle veriyor ama facebook a kayıtlı olmuyor

Üst Alt