Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

troy2525

Üye
Eline sağlık kanka bişi sorcam 450 lvlden sonra hile mod çalış miyor tşkler

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık kanka bişi sorcam 450 lvlden sonra hile mod çalış miyor tşkler
450 yeni guncelleme gelene kadar oyunun sonudur. Ama baykusa basarsan sifirdan yeni bir oyun baslar ve bu da modludur.

lider63

lider63

Üye
Teşekkürler

troy2525

Üye
tşk ederim eline sağlık.

Sergeant67

Üye
Sırf mesaj atabilmek için üye oldum...
apk dosyalarını inceledim.. Level'ler 4 renk... 4 renk olunca zaten extra hamleye gerek bile kalmıyor, oyun çok kolay oluyo ve tadı kalmıyo... 5 renk olanlar 5, 6 renk olan levellerin 6 renk olduğu... Yani renk sayılarını değiştirmeden 9999 can ve 60 yada 80 hamle olarak düzenleyebilirsen çok sevinirim..
Ben saatlerce uğraşıp her level'e göre hamle yaptım ama oyun yüklenmedi.. Hata veriyor!!!

dişikartal09

Üye
facebook şifremi değiştirdim . candy crushmı facebookuma bağlayamıorm "oynamak için facebooka erişmen gerekli. Lütfen profil bilgilerine erişime izin ver" diyor. yardımcı olursanız seviniirm şimdiden teşekkrler

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Sırf mesaj atabilmek için üye oldum...
apk dosyalarını inceledim.. Level'ler 4 renk... 4 renk olunca zaten extra hamleye gerek bile kalmıyor, oyun çok kolay oluyo ve tadı kalmıyo... 5 renk olanlar 5, 6 renk olan levellerin 6 renk olduğu... Yani renk sayılarını değiştirmeden 9999 can ve 60 yada 80 hamle olarak düzenleyebilirsen çok sevinirim..
Ben saatlerce uğraşıp her level'e göre hamle yaptım ama oyun yüklenmedi.. Hata veriyor!!!
Musait oluca hallederim.

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
facebook şifremi değiştirdim . candy crushmı facebookuma bağlayamıorm "oynamak için facebooka erişmen gerekli. Lütfen profil bilgilerine erişime izin ver" diyor. yardımcı olursanız seviniirm şimdiden teşekkrler
Enson face bagli oldugunuz surum orjinalmiydi yiksa modlumuydu modluysa hangisiydi.bunlar onemli. Ama ben olsam bunlarla ugrasacagima 1. Mesajdaki talimatları atlamadan harfiyen uygulardim. Sorununuz cozukecektir.

shizLa

Üye
@Sergeant67 kesinlikle haklı.

4 hamlede oyun bitti.

Renklerle oynamanıza gerek yok 80 hamle zaten yeterli oluyor.

---

Oyundan zevk almak istemiyorum bölüm geçsem yeter diyenler için internette bir sürüm var ilk hamlede 1600000 puan yapıp bölümü geçiyor.

APKyı kurcalamayı denedim ama başarılı olamadım.

Kısa zamanda halledersiniz umarım.

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
@Sergeant67 kesinlikle haklı.

4 hamlede oyun bitti.

Renklerle oynamanıza gerek yok 80 hamle zaten yeterli oluyor.

---

Oyundan zevk almak istemiyorum bölüm geçsem yeter diyenler için internette bir sürüm var ilk hamlede 1600000 puan yapıp bölümü geçiyor.

APKyı kurcalamayı denedim ama başarılı olamadım.

Kısa zamanda halledersiniz umarım.
Açıkçası ben bu apk yı daha zevkli olsun diye editlememiştim. 1 kaç gün uğraşıp da geçemediğim levelleri geçmek için hazırlamıştım. Tabi sonraları arkadaşların ricalarıyla iş farklı bir boyut kazandı. Artık hem oyundan zevk alıp hem de istenilen levellerin geçilmesi ihtiyacı doğdu. Aslında fena da olmadı. Belki farkadilmemiştir ama 1. mesaj da sıfır hile 9999 can olan apk da var. Sergeant67 olmasını istediği şey ise sadece hamle sayısının arttırılması oldu. Bunun için 485 levelin tek tek editlenmesi gerek ve ben bulduğum boş zamanlarımda sondan geriye doğru 350 lere kadar geldim. Zamanla tamamını halleder paylaşırım.
Herkese saygılar,

shizLa

Üye
Haklısınız :) Dün incelediğim kadarıyla bölümler gerçekten de tek tek editleniyor. Benim de oynadığım bir version vardı fakat 'Odus' yok onda. 150 hamle + 9999 can. Bu kadar. Bazen 150 hamle ile bile astronomik puanlar yapılıyor. 80 gayet yeterli bi sayı. Ama siz de haklısınız. Bilgisayarım servisten gelince size yardımcı olmak isterim (Y)

• Beğen
Tepkiler: orhanblt
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız :) Dün incelediğim kadarıyla bölümler gerçekten de tek tek editleniyor. Benim de oynadığım bir version vardı fakat 'Odus' yok onda. 150 hamle + 9999 can. Bu kadar. Bazen 150 hamle ile bile astronomik puanlar yapılıyor. 80 gayet yeterli bi sayı. Ama siz de haklısınız. Bilgisayarım servisten gelince size yardımcı olmak isterim (Y)
Şimdi 200 level falan kaldı. ve gözler şiş :)

turkcellllll

Üye
Benim 2 hafta once bitti baykus ve normal bolumler simdi güncelleme bekliyorum yeni bolmler gelsin :)

firostr

firostr

Üye
Facebookla bağlanmada sorun yaşıyorum
1.linktekini indirdim

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Sadece hamle hileli 1. msja eklenmiştir. Oyun orjinaldir. Kolaylaştırma amaçlı herhangi bir unsur yoktur. 9999 can, 485 e kadar 80 hamle, baykuşda 60 hamle
İyi eğlenceler,

• Beğen
Tepkiler: shizLa

cmlbb

Üye
teşekkürler

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Baykus hilesi ne oluyo acaba ?

Üst Alt