Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

DjMelihYk

Üye
Abi bide 60 hamleli olan 1.22.1 i indirdim ama baykuslu bolumde 10 level den sonra 35 hamleye dusuyor

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: DjMelihYk

DjMelihYk

Üye
Hilesi sadece 60 hamleli olması. Oyunlar kolay diye başka bir şeye gerek duymadım. İlerde baykuşun tahterevallisine de müdahale edicem.Aslında bende bir arkadaş için hazırladığım baykuş hilesi de var. 2 hamlede ortada sarı top patlıyor. ve 5 hamle boyunca baykuş gelmiyor. Ayrıca 60 hamle. İstersen müsait olunca eklerim.

Yarın hepsi 60 hamleli baykuş hilesi dahil eklerim.
Tamam abi cok saol

• Beğen
Tepkiler: orhanblt
Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:
  • Beğen
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
1.22.1 9999 can, 60 hamle ve Baykuş hilesi dahil (2 hamle dengede sonra ortada sarı top patlıyor ve 5 hamle boyunca baykuş gelmiyor. Sonra yine baykuş geliyor ve aynı işlem devam ediyor.) 1. mesaja eklenmiştir.

Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:

turkcellllll

Üye
Nasilyapiliyor anlatirmisiniz hileyi bizde yapalim.

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
baykus hamlelerini 80-60 arasi yapamaz misiniz?
ilk 5 bölüm hariç 60 zaten.60 dan fazla mı olsun?
Nasilyapiliyor anlatirmisiniz hileyi bizde yapalim.
Dediğim gibi daha önce 1. mesaja resimli olarak eklemiştim. Kimse ilgilenmediğinden kaldırdım. Yada fazlaca açık yazdığımdan kimse soru sormamıştı :) Bende ilgisiz kaldığını düşünerek kaldırmıştım. Bir ara tekrardan yüklerim.

Son düzenleme:

turkcellllll

Üye
Ben biraz arastirdim ama tttambirseybulamadim bir seyi eksik yapiyorum apkyi rardan cikartiyorum ilgili yerleri duzeltiyorum ama sonradan oyun hata veriyor yardim edermisin ?

Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
tamamdir usta yaptim :)
İyi eğlenceler.
Ben biraz arastirdim ama tttambirseybulamadim bir seyi eksik yapiyorum apkyi rardan cikartiyorum ilgili yerleri duzeltiyorum ama sonradan oyun hata ve
Ben biraz arastirdim ama tttambirseybulamadim bir seyi eksik yapiyorum apkyi rardan cikartiyorum ilgili yerleri duzeltiyorum ama sonradan oyun hata veriyor yardim edermisin ?
1. Mesaja ekledim istersen bir bak.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2413060
Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:
  • Beğen

~sedat~

Üye
Direk tele indirsek oluyor mu simdiden tsk

turkcellllll

Üye
İyi eğlenceler.

1. Mesaja ekledim istersen bir bak.
Hocam ben dediklerini yaptim ama bu sefer apkda sorun cikti uuygulama yuklenemedi diyor .s duzenleme yayaparken butun bolumlerimi duzenlememiz gerekiyor yoksa bolum bolum yaparsakta olurmu?

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben dediklerini yaptim ama bu sefer apkda sorun cikti uuygulama yuklenemedi diyor .s duzenleme yayaparken butun bolumlerimi duzenlememiz gerekiyor yoksa bolum bolum yaparsakta olurmu?
İstediğin bölümü yada bölümleri editleyebilirsin. Başlangıç uygulama hangisi?

turkcellllll

Üye
İstediğin bölümü yada bölümleri editleyebilirsin. Başlangıç uygulama hangisi?
Marketteki son surumu denedim olmadi sonra senin editlediklerini denedim olmadi .sBen 340. Bolumdeyim arkadas var 450 de onu gecmem lazim rica etsem cabuk gecmem aradaki bolumleri editleyip bana verebilirmisin?

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Marketteki son surumu denedim olmadi sonra senin editlediklerini denedim olmadi .sBen 340. Bolumdeyim arkadas var 450 de onu gecmem lazim rica etsem cabuk gecmem aradaki bolumleri editleyip bana verebilirmisin?
burası biraz karışık. Uygulamayı editledikten sonra yükleme sorunu çıkmaması için imzalanan gerek. Bu işlem için uygulamalar var. Meraklısı isen biraz araştırman lazım. Öyle biriki satırla anlatılmaz. 1. Mesaja eklediğim 1.22.1 hileliyi yükleyip rahatlıkla geçebilirsin. En kötü 250 hamleli 1.21.0 ile kesin geçersin. Ama birinci masajdaki yükleme talimatlarını eksiksiz yapman gerek. Enönemlisi bir önceki uygulamayı verileri ile beraber kaldırman gerek.

~sedat~

Üye
Direk tele yukledim sadece sinirsiz can var hamle olayi yok sebeb faceyede baglanmiyo

turkcellllll

Üye
burası biraz karışık. Uygulamayı editledikten sonra yükleme sorunu çıkmaması için imzalanan gerek. Bu işlem için uygulamalar var. Meraklısı isen biraz araştırman lazım. Öyle biriki satırla anlatılmaz. 1. Mesaja eklediğim 1.22.1 hileliyi yükleyip rahatlıkla geçebilirsin. En kötü 250 hamleli 1.21.0 ile kesin geçersin. Ama birinci masajdaki yükleme talimatlarını eksiksiz yapman gerek. Enönemlisi bir önceki uygulamayı verileri ile beraber kaldırman gerek.
Peki tesekkurler

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
eline sağlık

Üst Alt