A dan z ye ayrıntılı resimli sekilde 1. Mesaja nasıl yapıldığını yazdim. Birkac ay kaldı. Konuyla ilgili hicbir geri dönüş olmadigindan bende gereksiz oldugunu düşünüp kaldırdım.1.22.1 (son sürüm) 1. mesaja eklendi. biliyorsunuz. Yeni sürümde baykuşa tıkladığınızda sıfırdan yeni bir oyun başlıyor. hazırladığım 1.22.1 modlusu 485 e kadar 1.21.0 ile aynıdır. Yeni oyunda ise can yine 9999 ve sadece hamle sayısını 60 a sabitledim. Şeker sayısı hepsinde orjinal. Yani tıpkı orjinalini oynuyorsunuz gibi. Şimdilik oyunlar basit, ilerde zorlaştıkça müdahaleyi arttırabilirim. Oyun zaten basit gerek yok diyenler için hilesiz sadece 9999 can olanı sonra yüklerim.Hilesiz 9999 can ilk mesaja eklenmiştir.60 yada 80 hamleyi nasıl belirliyorsunuz
1. Mesajda yükleme talimatı yazılı. Önceki sürümü verileriyle beraber kaldırmanız gerekli.Galaxy s4'te hata verdi kurulmuyor. Sebebi ne olabilir?
Muhtemelen daha önce yüklenip kaldırılmıştır. Dolayısıyla cihaz belleğinde eski imzayı muhafaza ediyordur. Ben olsam önce marketden orijinaline indirir daha sonra ayarlar-uygulama yöneticisi-c.crush-durmaya zorla, veriyi sil, kaldır yapardım.dediğim gibiyse bu işlemden sonra verdiğim linkteki uygulamayı kurabilirsin. Şimdilik başka bir şey aklıma gelmiyor.Cihazımda yüklü herhangi bir candy crash saga oyunu yoktu zaten. Talimatlara uygun şekilde yüklemeye çalıştım ama olmadı
Hilesi sadece 60 hamleli olması. Oyunlar kolay diye başka bir şeye gerek duymadım. İlerde baykuşun tahterevallisine de müdahale edicem.Aslında bende bir arkadaş için hazırladığım baykuş hilesi de var. 2 hamlede ortada sarı top patlıyor. ve 5 hamle boyunca baykuş gelmiyor. Ayrıca 60 hamle. İstersen müsait olunca eklerim.malesef basarisiz hamleler hilesiz