Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

reductil

reductil

Üye
Kardeş birde şöyle birşey var 250 hamle olan uygulamada 80 hamle . 80 yazan da da 60 hamle bulunmakta neden acaba ? Aynı uygulamada bende bölüm başlangıcında kilit şifresi bulunmuyor ama arkadaş ta kilit şifresi çıkıyor bizleri aydınlatman dileğiyle teşk

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş birde şöyle birşey var 250 hamle olan uygulamada 80 hamle . 80 yazan da da 60 hamle bulunmakta neden acaba ? Aynı uygulamada bende bölüm başlangıcında kilit şifresi bulunmuyor ama arkadaş ta kilit şifresi çıkıyor bizleri aydınlatman dileğiyle teşk
Emin değilim ama aklıma ilk gelen data karışımı olmuştur. Yani bir öncekinin tüm verilerini kaldırmadan üzerine uygulama kurmuş olabilirsiniz. Her uygulamadan bir parça ortaya melez birşeyler çıkmış olabilir.

denizci535

denizci535

Üye
[quote="orhanblt, 121 apk yi 250 can sabit yaparmisin. Cogu bolum 80 can...121 apk bende de cogu 80 canli... Teli sifirladim. Bir yere kadar 350 ler falan 80 canli oraya kadar ama 410 kusurlerde 250 can gozukuyor...

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
[quote="orhanblt, 121 apk yi 250 can sabit yaparmisin. Cogu bolum 80 can...121 apk bende de cogu 80 canli... Teli sifirladim. Bir yere kadar 350 ler falan 80 canli oraya kadar ama 410 kusurlerde 250 can gozukuyor...
Hımm. Level dosyalarını karıştırdım galiba. Daha önce 455 e kadar 200 lu level dosyası elimde vardı. Onun uzerine sonrakilerini 250 yapar paylasırım. Dediğin gibi tum levellerin hamle sayısını birdefada 250 yapamıyoruz. Tum leveller için birer dosya var. Ve bu dosyada leveldeki hamle sayisi, seker sayısı, patlama suresi yani levellerle ilgili hersey sembollerle belirtilmis. Tüm dosyalara teker teker girip gerekli yerleri degistirmemiz gerekli. Meraklısı icin 1.

Son düzenleme:

atess34

Üye
Slm. Ben bir hafta önce buradan candy nin 250 hamle ve sınırsız can olan versiyonunu indirmiş ve telefonum çökene kadar oynamıştım. Dün format atmak zorunda kaldım. Ama 250 hamle ve sınırsız can olanı tekrar indirdim hamle sayısı az çıkıyor. Kilitleri önceden kendisi otomatik geçiyordu şimdi arkadaşlarından yardım iste diyor. Lütfen yardımcı olurmusunuz. Kilitleri yardımsız geçen, 250 hamle ve sınırsız canı olan candy istiyorum

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Facebook bağlantısı sorunu çözüldü. Facebook uygulamasını tamamen kaldırmak gerekiyormuş. Mesajda yazılıymış. K.bakmayın Orhan teğmenim.. :D

reductil

reductil

Üye
Kardeş bu bilgisayardan oynananda yeni bölüm var 485 ten ileriye bu mobil uygulamaya niye açılmamış bi bilgin varmı

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu bilgisayardan oynananda yeni bölüm var 485 ten ileriye bu mobil uygulamaya niye açılmamış bi bilgin varmı
Herzaman oyledir. Önce pc sonra android ve ios. Adamlara da kızmayın, sizi birkaç ay idare eder diye 30 yeni level yayınladılar. Siz bir günde bitirdiniz.:D

reductil

reductil

Üye
Sorma demekki çok basit yapıyorlar bu oyunarı kardeş:D

reductil

reductil

Üye
Orhan kardeş sen okey plus tan çip satın alma hilesini biliyormusun ben freedom la satın alıyorum ama sonrasında başarısız hatası alıyorum. Bunun bi yolu yokmu bak çok sevaba girersin sevaplar çifter çifter yazılır haber olsun:D

emreli01

emreli01

Üye
485 sonrasi bölüm versiyonu ciktimi bitti de :))

• Beğen
Tepkiler: orhanblt
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Orhan kardeş sen okey plus tan çip satın alma hilesini biliyormusun ben freedom la satın alıyorum ama sonrasında başarısız hatası alıyorum. Bunun bi yolu yokmu bak çok sevaba girersin sevaplar çifter çifter yazılır haber olsun:D
Abi konuyla alkam yok. Üzgünüm.

reductil

reductil

Üye
Tamam saol

reductil

reductil

Üye
Yeni oyun açılmıştır

reductil

reductil

Üye