Çanakkale'de Meydana Gelen İnanılmaz Bir Olay...

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çanakkale'de Meydana Gelen İnanılmaz Bir Olay...
Çanakkale Gelibolu'da askerlik yapan bir kişinin anlattığı inanılmaz olayın hikayesi şu:
Askerlerden biri gece 2-4 nöbetine çıkıyor. Nöbet sırasında yaşlı,bembeyaz elbiseli bir teyze askere yaklaşır ve oğlum sen git temizlen ben senin yerine nöbet tutarım zamana kadar diyor ve silahı alıp askerin yerinde duruyor.Uykusuzluk ve yorgunluğun da etkisiyle önce birşey farketmeyen asker koğuşa geldiğinde birden aklına geliyor o yaşlı teyze buraya nasıl geldi nerden geldi gibi...Sonra bu olayı yanındaki koğuş arkadaşına da anlattıktan sonra yıkanmak için banyoya gidiyor.Bu sırada askerin nöbetinde olup olmadığını kontrol etmek için bölük komutanı kontrole gidiyor,ama askeri yerinde göremiyor,daha da yaklaşınca silahın yerden yüksekte tutulur bir vaziyette görüyor başka birşey görmüyor,silahı almaya çalışıyor,yapamıyor,gücü etmiyor birkaç denemeden sonra silahını çıkarıyor ve tüfeğe doğru 2 el ateş ediyor,tüfek yere düşüyor.Sonra sinirle o askerin bulunmasını istiyor koğuşta bulunamayan asker kısa bir süre sonra banyoda karnına 2 kurşun yarası olarak ölü bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora, Necmati, mcnpl4 ve 1 kişi daha

aLone

aLone

Üye
gerçek midir ki bu:hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Sanmam :hmmm

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok ilginç gerçek olabilir mi acaba?

SucX

SucX

Üye
Çok garip

yosunum83

Üye
ben çanakkalede oturan biri olarak burda böyle bişey yaşanmadığını size söylemek isterim kolay gelsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben çanakkalede oturan biri olarak burda böyle bişey yaşanmadığını size söylemek isterim kolay gelsin
nerden biliyorsun Çanakkelede yaşayabilirsin ama Çanakkale savaşında bulunmadın ki..olay ise gerçekten ilginç..ilk defa duyuyorum..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Gerçekten çok ilginç bende yeni duydum

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Çanakkale savaşını çok iyi biliyorum.Çünkü defalarca farklı farklı kitaplardan savaşın hikayesini okudum.Oraya gittim gördüm.Böle bir bilgi yoktur.
Daha dogrsusu Çanakkale savaşında çogu bu şekilde olan hayeli uydurmasyonlarla doludur.Bunların çogu palavradan ibarettir.
Çanakkale Savaşı Türk usulunun güçlü iredesi ve Mustafa Kemalin Zeki liderligi ile kazanılmıştır.
2+2=4

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Çanakkale savaşını çok iyi biliyorum.Çünkü defalarca farklı farklı kitaplardan savaşın hikayesini okudum.Oraya gittim gördüm.Böle bir bilgi yoktur.
Daha dogrsusu Çanakkale savaşında çogu bu şekilde olan hayeli uydurmasyonlarla doludur.Bunların çogu palavradan ibarettir.
Çanakkale Savaşı Türk usulunun güçlü iredesi ve Mustafa Kemalin Zeki liderligi ile kazanılmıştır.
2+2=4

Doğru söylüyorsun anıl kardeşim ama Yüce ALLAH(C.C) izniyle Türk ulusumuzun zaferi ve önder liderimizle bu savaşı kazandık Kimdi bir siysi çanakklae savaşını basbaya kaybettik diyordu iktidardan biriydi ama adını unuttum :D ve birde çanakkale savaşını biz kaybettik ermişler kazandı gibi 3 maymunu oynayanların safsataları piyasada dolana dursun biz herşene coşku ile gözlerine soka soka kutlayaım

irfannica

Üye
ben gelibolulu bırısı olarak bunu ılk defa duydum. baska seyler duydum ama bunu ılk defa duydum acıkcası

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ilginç :hmmm

Consul9

Consul9

Üye
bence gerçek deildir

Hkn's

Üye
bana gore kesınlıkle gercek
Çanakkale gezısıne gıden arkadas varmı bılmem ama gelibolu adasına insan ayak bastıgı an bişiler oluor o karamsarlık insanın içine resmen çöküyor ve boyle 1 kaç olay anlattı rehber.... bolgede cok yasanıormus boyle seyler

komutan_maximus

Üye
arkadaşlar inanmamazlık yapmayın, herşeyede sahte demeyin.

Bi adam efendimizi her gün rüyasında görürmüş. Bi gün görmeyi bırakmış. Adam yemeden içmeden kesilmiş. Sonra büyük büyük dervişlere sormuş bunun nedeni nedir diye.

Dervişler demişki "Efendimiz şimdi çanakkalededir müslüman kardeşlerimize yardım içindedir" Adam savaş bittikten sonra yeniden görmeye başlıyor..

Hkn's

Üye
arkadaşlar inanmamazlık yapmayın, herşeyede sahte demeyin.

Bi adam efendimizi her gün rüyasında görürmüş. Bi gün görmeyi bırakmış. Adam yemeden içmeden kesilmiş. Sonra büyük büyük dervişlere sormuş bunun nedeni nedir diye.

Dervişler demişki "Efendimiz şimdi çanakkalededir müslüman kardeşlerimize yardım içindedir" Adam savaş bittikten sonra yeniden görmeye başlıyor..

buda dogrudur...:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
gerçek olabilir

Godfather

Godfather

Üye
Çok ilginç ve garip bir olay :s

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

Üst Alt