can sıkıntısııııııııı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
can sıkıntısııııııııı
arkadaşlar canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz? özellikle akşam üstü.tavsiyesi olan varmı?

bydexer

bydexer

Üye
Alem FM dinlemeni tavsiye ederim;hafta içi müthiş programlar yayonlanıyo akşamüstleri.Saat 16.00'da Mansur El Sabah Show,18.00'deyse Nihat'la Sivrisinek programları yayınlanıyo.

Ama dersen ki memleket meselelerinin hicvedildiği programlar beni kasar;o zaman yerli-yabancı şarkı yayını yapan radyoları dinlemeni öneririm.

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
müzik süper fikir ama bütün gün işte arabada müzik dinlediğim için ama tavsiyen için yine de teşekkür ederim

mrtcn307

mrtcn307

Üye
son zamanlarda boş kaldığımda veya canım sıkıldığında maxicepteyim :) ama önceden bende müzik dinliyordum yada bir ara robotlara merak salmıştım onu yapmaya çalışıyordum yapamadım tabi :D sende bir hobi bulabilirsin ilgi alanlarına göre

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
ben de maxicepte takılıyorum.ben lisede yapmıştım iz süren robot zevkliydi :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
müzik dinlerim slashgear'da takılırım. Bi de sinema dizi oyuncularını araştırırım.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Müzik Dinlerim MaxiCep'te Gezerim. Online Uçarım Flaming Cliffs 2 Ve Hawx İle :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
bunu yapıyorum .Başka bişi iyi gelmiyor . :pro2:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
uyuycam

freechild55

freechild55

Üye
müzik dinlerim slow türkü rahatlarım...

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
atıştırmalık bir şeyler yerim,inceleme izlerim veya telefona uygulama ararım

Astrosman

Astrosman

Üye
Müzik dinle.... Evde dürbün varsa biraz gökyüzü gözlemi yap. Olmassa atla gel buraya ben sana teleskobumla birlikte sabahlara kadar gözlem yaparız. :oke:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ben bulsam yapıcam valla ama bende bulamıyorum..1 saat kadar kitap okuyorum o da sıkıyo..Kalakalıyorum öylece :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...