muratena Üye aptalca bir program önce kendin dene test et öyle ekle foruma, yükledim pc çöktü indirmeyin risk almayın, pc nin grafigini mahvediyor
aptalca bir program önce kendin dene test et öyle ekle foruma, yükledim pc çöktü indirmeyin risk almayın, pc nin grafigini mahvediyor
CiA7 Üye Program için teşekkürler. Yama için ayrıca teşekkürler - - - Eklendi - - - Program için teşekkürler. Yama için ayrıca teşekkürler
Program için teşekkürler. Yama için ayrıca teşekkürler - - - Eklendi - - - Program için teşekkürler. Yama için ayrıca teşekkürler
Uhops Üye xavxmaxi' Alıntı: İndirme bağlantısı programın güncel sürümüyle yenilenmiştir. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Oyun veya masaüstü videosunu istediğimiz kadar çekebiliyor muyuz?
xavxmaxi' Alıntı: İndirme bağlantısı programın güncel sürümüyle yenilenmiştir. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Oyun veya masaüstü videosunu istediğimiz kadar çekebiliyor muyuz?
Uhops Üye xavxmaxi' Alıntı: Evet, sınırsız çekim yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Sadece o noktalı alan içindeki kısımı kaydedebiliyorum
xavxmaxi' Alıntı: Evet, sınırsız çekim yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Sadece o noktalı alan içindeki kısımı kaydedebiliyorum
xavxmaxi Emekli Yönetici Sanırım çekim boyutunu kastediyorsunuz. Programda "Region" bölümünden istediğiniz ayarı yapın.
Uhops Üye xavxmaxi' Alıntı: Sanırım çekim boyutunu kastediyorsunuz. Programda "Region" bölümünden istediğiniz ayarı yapın. Genişletmek için tıkla ... Full screen yapınca düzeldi.
xavxmaxi' Alıntı: Sanırım çekim boyutunu kastediyorsunuz. Programda "Region" bölümünden istediğiniz ayarı yapın. Genişletmek için tıkla ... Full screen yapınca düzeldi.