Camide ayakkabınız çalınmasın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

İçinizde camiye namaza gidip namaz çıkışında raf raf ayakkabı arayıp ensonunda oradan bulduğu eski bir kaç terliklerle eve dönmek zorundakalan arkadaşlarımız için pratik bir çözüm sunacağım. Bu metodu yenipahalı ayakkabı alan ve çalınma endişesi taşıyan arkadaşlara da tavsiyeediyoruz.
Eski ayakkabası olan arkadaşlar : Bu metodu uygulamanıza gerek yok.Yaşlı bir hacıemmimiz ayakkabılarını şaşırmadığı sürece muhtemelenhedefte değilsinizdir. İnsAllah sizinde bir gün yeni ayakkabılarınızolur.
Metod:
1- En çok sevdiğiniz 2 haneli sayıyı aklınıza getirin.
2- Bilindiği gibi ayakkabılıklar 2 boyutlu axb matrisleri anımsatırlar.Satır ve sütunlardan oluşur. Şimdi ben kendi sayımı 14 ü örnek vereyim.
3- Sevdiğimiz sayıyı axb matris şekline getiriyoruz matrisimiz 1x4 dür.
4- 1. ayakkabımızı alıyoruz. ayakkabılığın 1. satırının 4. sütununa koyuyoruz.
5-Şimdi matrisi ters çeviriyorum. 1x4 matrisimiz 4x1 matris oluyor.
6-2. ayakkabımızı da 4. satırın 1. sütununa koyuyoruz.
7-Camii çıkışında ayakkabılarımıza kavuşmak için sevdiğimiz sayıyı hatırlamamız yeterli olacaktır.
: Okuma yazma bilmeyen yada matrislerden çakmayan arkadaşlar için metodu özetleyelim
Gardaş, ayakkabının birini alıyorsun rafların hatırlayacan bir köşesinekoyuyorsun. Diğer ayakkabınıda bu ayakkabıya uzak bir köşeyekoyuyorsun. Cami çıkışında bu 2 ayakkabıyı yerlerinden alıpbirleştiriyorsun

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 566228 ve tragedie

jackalx_06

jackalx_06

Üye
camiye giderken eski ayakkabıları giysek te bu kadar uğraşmasak.:kop: eline sağlık ilginç.

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
sonra camı cıkısında ayakkabıları ayrı ayrı aldıgımızı goren cemaat allah akıl fıkır versın dıe dua edıo :D:D:D

silop_kms

silop_kms

Üye
benim hiç böyle derdim olmadı valla:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben terlikle gitmeyi tercih edenlerdenim, nolur nolmaz:ehe giden ayakkabş değilde işin ucunda rezil olmak var

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En doğrusu terlikle gitmek yani

Odysseus

Odysseus

Üye
Ben babamla gitmeyi tercih ediyorum. En azından ayakkabılar çalınırsa diğerlerini eve gidip getirsin diye :D

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
güzel fikir abi saol :ehe ya bütün cami bu taktiği uyguluyorsa???:kop::kop:

Love Prince

Love Prince

Üye
süper taktik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt