CameraPro ile Video Çekerken Yanan Kırmızı Işığı Kapatmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
CameraPro ile Video Çekerken Yanan Kırmızı Işığı Kapatmak
Yaklaşık 2 ay önce fark ettim ama forumda paylaşmak aklıma yeni geldi CameraPro ile çekim yaparken, çekim sırasında odaklamayı continous 'a alırsanız ışık kapanıyor. Kamera tuşuna yarım basarakta yapabilirsiniz bunu. Ama ayarlarda Shutter Autofocus Switch ayarı açık olmalı. Kolay gelsin, video çekerken beni hatırlayın ok?

teşekkürler (continous-sürekli) bazılarımızın ki türkçe bunu fark etmiş olman iyi oldu işime yarayacak ))

sinema korsanlığı işine girebilirim

Tepkiler: distakjo
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlar için ancak ilk mesajda iyi anlatamadım galiba ne yapılması geektiğini. Çekim sırasında ilk önce autofocus off ta olması gerekiyor. Direkt olarak continous'tan başlatırsanız olmaz.

arkadaşlar kamera proda ben video çekemiyorum video bit -6;audiobit:-6; diyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim bu konuyu araştırdım bulamadıydım teşekür ederim

Utku

Üye
teşekkürler

Konu Sahibi
arkadaşlar kamera proda ben video çekemiyorum video bit -6;audiobit:-6; diyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim bu konuyu araştırdım bulamadıydım teşekür ederim

Frame Rate'i 30 a ayarladınmı yoksa 0 damı duruyor

elinize sağlık tuş kilidini devreye sokun kayıt halen devam ediyor

Teşekkürler yorumlar için ancak ilk mesajda iyi anlatamadım galiba ne yapılması geektiğini. Çekim sırasında ilk önce autofocus off ta olması gerekiyor. Direkt olarak continous'tan başlatırsanız olmaz.
Valla dostum ben oto fokus otomatik ama ayarlardan (continous-sürekli) moduna geçince ışık yanmadı yani oto fokusu kapatmama gerek kalmadı benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...