Camera360 Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Camera360 Uygulaması
Çekilen fotoğraflar net değil neden? Ve Özgür Abiyle Ali Kemal abi turkceleştirse ne güzel olur :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu gidişle magazada Türkçe olmayan uygulama kalmaz zaten ama o işe Özgür bakıyor:)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
komando04

komando04

Üye
920 kullanıyorsan camerapro tam sana göre

- - - Eklendi - - -

Gdr2+amberi bekle

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çekilen fotoğraflar net değil neden? Ve Özgür Abiyle Ali Kemal abi turkceleştirse ne güzel olur :)

Camera360 güzel bir uygulama ancak o kadar türkçe gerektiren bir yanı yok bence :hmmm
Yani açıp fotoğraf çekiyorsun, basit menülerde düzeleme yapıp efekt veriyorsun.
Öyle detaylı yabancı menülerle boğuşulan fazla bir yeri yok yanlış bilmiyorsam...

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

Camera360 güzel bir uygulama ancak o kadar türkçe gerektiren bir yanı yok bence :hmmm
Yani açıp fotoğraf çekiyorsun, basit menülerde düzeleme yapıp efekt veriyorsun.
Öyle detaylı yabancı menülerle boğuşulan fazla bir yeri yok yanlış bilmiyorsam...

peki çekilen fotoğraflar neden net değil?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler ben camera 360 ile telefonun normal kamerasını kıyasladım ikiside normal modda tabiki, resmi çektim ikisinde de, yakınlaştırdım telefonun normal kamerası daha iyi çekiyor. Ama çok az bir farkla. He camera360 da çekmeden önce ki görüntü bulanık, çektikten sonra düzeliyor. Neden bilmiyorum.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

Yanlış bir filtre falan seçmiş olabilir misiniz?
Örneğin "Dream (Rüya)" filtresi ayarlıyken bulanık çeker biraz.

yok hocam normal modda çekiyorum ama bulanık 620nin kendi kamerası daha iyi cekiyor

serinaga

serinaga

Üye
bu gidişle magazada Türkçe olmayan uygulama kalmaz zaten ama o işe Özgür bakıyor:)

Aslında Özgür bu Türkçeleştirme konusunda bir konu açsa, tane tane anlatsa, bazı meraklı arkadaşlarda Özgür'e destek olsa diyorum, güzel olmaz mı Ali Kemal ? Eee tabii Özgür senin de fikrini sormalı ? Kurs açarsan ilk talebe beni yaz. Hep birlik Türkçeleştirelim Marketi yaaa ??? :bilmm

• Beğen
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yarım yamalak ingilizcemle bende varım talebeliğe :d:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aslında Özgür bu Türkçeleştirme konusunda bir konu açsa, tane tane anlatsa, bazı meraklı arkadaşlarda Özgür'e destek olsa diyorum, güzel olmaz mı Ali Kemal ? Eee tabii Özgür senin de fikrini sormalı ? Kurs açarsan ilk talebe beni yaz. Hep birlik Türkçeleştirelim Marketi yaaa ??? :bilmm

Güzel fikir, teşekkürler Ali.
Bu konuyu uygun bir zamanda düşüneceğim.
Eğer gönüllü arkadaşlar çok olursa, bir konu altında birkaç küçük püf noktayla toparlayabiliriz.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Bana ingilizce öğretirseniz + bu çevirme işi nasıl yapılıyor öğretirseniz gönüllü çalışırım :ehe Camera360'ın Türkçe'leştirilmeye gereği yok bence çünkü herşey açık ve net belli başlı kelimeler var o kadar zaten filtrelemedeki efektlerin adlarına göre yapmıyoruz nasılsa görünüşüne göre yapıyoruz o yüzden ingilizce olması bir sıkıntı değil.Ama netlik konusunda evet bir sorun olabilir fakat özgür abininde dediği gibi diğer filtrelerde zaten özellik olarak bulanık çekiyor ama sade halinde biraz sorun var.Sadece o program kısa ve öz gibi birşey yani herşey tek bi ekranda rahatça uygulayabiliyorsun. :good:

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

Eğer gönüllü arkadaşlar çok olursa, bir konu altında birkaç küçük püf noktayla toparlayabiliriz.

bende katılırım

ÖEY

ÖEY

Üye
Eğer ekip halinde uygulamalara girişilecekse ben de müsait oldukça katılabilirim:oke:

serinaga

serinaga

Üye

Harika, bak gönüller patır patır dökülüyor, hayırlı haberlerini bekliyoruz ...

sympatico

Üye
Telefonla çekince 1.5 mb
camera360 la çekince 200 kb , ilgilenmeleri lazım

Dtn

Üye
Çevirme işine ben de katılabilirim :) Yapalım öyle bir şey, güzel olur gerçekten, bizim de tuzumuz olsun marketimizde :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
abi çevirme var dediler geldik :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Bayağı bir gönüllü var :)

Üst Alt