Camera WiFi LiveStream v1.10.1 - Telefonunuzu Ip camera yapın wifi ile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
Camera WiFi LiveStream v1.10.1 - Telefonunuzu Ip camera yapın wifi ile

Program sayesinde telefonunuzu gizli kamera gibi kullanabiliyorsunuz ve pc nizden canlı olarak telefonunuzun kamerasını izleyebiliyorsunuz.
Ben kullanıyorum , çok kullanışlı.

Ekran Görüntüleri :

Genel Bilgi :
Programı çalıştırdığınızda size pcniz için giriş link adresi veriyor. Pcnizdeki herhangi bir internet sağlayıcı programdan adrese girmeniz yeterli , aynı zamanda telefonu tamamen kitleyip hiçbir şekilde çekim yaptığını belli etmiyor.
Daha detaylı bilgiler ve indirme link adresleri için, aşağıda verilen paylaşım sitesinin linkleri takip ediniz.

Market Linki:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sanalbela37 ve Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: LO®D
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
arkadaşım ben bunun tam tersini istiyorum yani telefondan girince çaktırmadan pc min kamerası web cami açılsın istiyorum mümkün mü.

mavigülen

Üye
Sayın LORD,
Programı indirdim. Telefon ile PC aynı kablosuz ağa bağlı ise çalışıyor. Programı çalıştırdığımda 192.168.0.133 IP no. verdi. Bu Dahili IP oluyor. Ardından PC'den girdim. bulunamadı. Çünkü PC ile Telefonunun ağı farklı.
Ben şöyle bunun gibi program istiyorum. Ancak uzaktaki farklı bir PC'den kamerayı görebileyim. Mesela şimdi size 192.168.0.133 IP no.sunu versem siz benim telefonun kamerasını göremezsiniz. Çünkü bu dahili bir IP'dir.
Benim dediğim tarzda bildiğiniz bir program var mı?

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
Sayın LORD,
Programı indirdim. Telefon ile PC aynı kablosuz ağa bağlı ise çalışıyor. Programı çalıştırdığımda 192.168.0.133 IP no. verdi. Bu Dahili IP oluyor. Ardından PC'den girdim. bulunamadı. Çünkü PC ile Telefonunun ağı farklı.
Ben şöyle bunun gibi program istiyorum. Ancak uzaktaki farklı bir PC'den kamerayı görebileyim. Mesela şimdi size 192.168.0.133 IP no.sunu versem siz benim telefonun kamerasını göremezsiniz. Çünkü bu dahili bir IP'dir.
Benim dediğim tarzda bildiğiniz bir program var mı?

Dediğiniz olay için öncelikle statik Ip gereklidir. Bu programdaki maksat birnevi kablosuz kamera yapmaktır (aynı ağ üzrinden) Ip camera programları var diye biliyorum markete bakın linkini ekleyin size tam sürmünü bulayım bende.

mavigülen

Üye
Çok teşekkür ederim. Açıklamalarınız için. Skype kurdum video gönderilemez hatası verdi. Google+ yükledim. Hangout yapayım dedim. Tam video ile görüşmeye katılınca telefon kapanıp açılıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Foruma yazdım bir cevap bulamadım henüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt