Mad EagLe Üye şmdi netice olarak camerapro dahamı iyi bi de en iyi ayar nasıl boyutunun buyuk olması önemli degl net oluyormu
şmdi netice olarak camerapro dahamı iyi bi de en iyi ayar nasıl boyutunun buyuk olması önemli degl net oluyormu
Febris Üye Konu Sahibi curse.' Alıntı: camera pro daha iyi fotoğraf çekiyor ama video modunu nasıl açacağımı hala bulamadım. C7 Genişletmek için tıkla ... Videoyu normal kamerayla cek onun kalıtesi daha iyi oluyor camera pro da setting ten image quality yukselt biraz kucuk ben zor buldum
curse.' Alıntı: camera pro daha iyi fotoğraf çekiyor ama video modunu nasıl açacağımı hala bulamadım. C7 Genişletmek için tıkla ... Videoyu normal kamerayla cek onun kalıtesi daha iyi oluyor camera pro da setting ten image quality yukselt biraz kucuk ben zor buldum
curse. Üye Febris' Alıntı: Videoyu normal kamerayla cek onun kalıtesi daha iyi oluyor camera pro da setting ten image quality yukselt biraz kucuk ben zor buldum Genişletmek için tıkla ... bu programın video moduna nasıl geçiliyor diğer ayarlarını yaptım ben zaten.
Febris' Alıntı: Videoyu normal kamerayla cek onun kalıtesi daha iyi oluyor camera pro da setting ten image quality yukselt biraz kucuk ben zor buldum Genişletmek için tıkla ... bu programın video moduna nasıl geçiliyor diğer ayarlarını yaptım ben zaten.
Febris Üye Konu Sahibi curse.' Alıntı: bu programın video moduna nasıl geçiliyor diğer ayarlarını yaptım ben zaten. Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum yazıcam buraya.. ----------Eklendi @ 09:29:55 ---------- Yazıldı @ 09:27:41 ---------- haliscik' Alıntı: şmdi netice olarak camerapro dahamı iyi bi de en iyi ayar nasıl boyutunun buyuk olması önemli degl net oluyormu Genişletmek için tıkla ... evett daha net cekiyor normal kamera uygulaması foto boyut u kb lerde dolaşırken camera prodan çekilen foto mblerle ölçülüyor
curse.' Alıntı: bu programın video moduna nasıl geçiliyor diğer ayarlarını yaptım ben zaten. Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum yazıcam buraya.. ----------Eklendi @ 09:29:55 ---------- Yazıldı @ 09:27:41 ---------- haliscik' Alıntı: şmdi netice olarak camerapro dahamı iyi bi de en iyi ayar nasıl boyutunun buyuk olması önemli degl net oluyormu Genişletmek için tıkla ... evett daha net cekiyor normal kamera uygulaması foto boyut u kb lerde dolaşırken camera prodan çekilen foto mblerle ölçülüyor
Mad EagLe Üye Febris' Alıntı: Bakıyorum yazıcam buraya.. ----------Eklendi @ 09:29:55 ---------- Yazıldı @ 09:27:41 ---------- evett daha net cekiyor normal kamera uygulaması foto boyut u kb lerde dolaşırken camera prodan çekilen foto mblerle ölçülüyor Genişletmek için tıkla ... ama resimler cok kucuk duruyor nasıl ayarlancak
Febris' Alıntı: Bakıyorum yazıcam buraya.. ----------Eklendi @ 09:29:55 ---------- Yazıldı @ 09:27:41 ---------- evett daha net cekiyor normal kamera uygulaması foto boyut u kb lerde dolaşırken camera prodan çekilen foto mblerle ölçülüyor Genişletmek için tıkla ... ama resimler cok kucuk duruyor nasıl ayarlancak
Mad EagLe Üye karşılaştırdım camerapro biraz daha iyi gibi ama gereksiz resim boyutunu cok büyütüyor galeriden bakma işkence oluyor yuvarlak dönüyor resmi açmak için o yüzden bence orjinal kamera ama yinede dursun bi köşede
karşılaştırdım camerapro biraz daha iyi gibi ama gereksiz resim boyutunu cok büyütüyor galeriden bakma işkence oluyor yuvarlak dönüyor resmi açmak için o yüzden bence orjinal kamera ama yinede dursun bi köşede
Mad EagLe Üye JACKSON3549' Alıntı: orjinal kamera çekim modu en güzeli bence hd ye al modunu Genişletmek için tıkla ... hdmi fotograf için diyorm
JACKSON3549' Alıntı: orjinal kamera çekim modu en güzeli bence hd ye al modunu Genişletmek için tıkla ... hdmi fotograf için diyorm