Camera Extras uygulaması Lumia 900 modeli ile ABD ve Çin'e geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Camera Extras uygulaması Lumia 900 modeli ile ABD ve Çin'e geliyor

Microsoft'un Windows Phone 8 etkinliğinde tanıttığı ve Nokia'nın satın aldığı Scalado firmasının elinden çıkan Camera Extras uygulaması tüm Lumia modellerinde yerini alacak.

İlk etapta Lumia 900 ile kullanıcılara merhaba diyecek uygulama an itibariyle ABD ve Çin'deki kullanıcılara dağıtılmaya başlandı. Uygulama standart kamera yazılımına 4 yeni özellik ekliyor. Bunlar Smart Group Shot ile çoklu fotoğraf çekimi yaparak en iyi yüzü seçme, Action Shot ile hızlı hareketlerde çoklu çekim yapabilme, Panorama özelliği ve zamanlayıcı.

Nokia gelişmeyi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Uygulama mağazası üzerinden ulaşılabilir olan uygulama Temmuz ayında ise global olarak diğer Lumia modellerinde de yerini alacak.

zorbaa

Üye
ben indirdim ama suan kullanamiyorum sebebide bu olsa gerek :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben de indirdim sorun yok kullaniliyor fakat cihaziiniz avrupa modeli oldugu icin uyumlu olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bilgi için teşekkürler.

zorbaa

Üye
galiba ondan kullanamiyorum simdilik dha lazim degil :) bi ara acilir herhalde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

zorbaa

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sabah uyanir uyanmaz guncelleme yaptim ama daha deneme sansim olmadi birde Nokia maps guncellemeside vardi

aslina bakarsan nokia maps guncellemesini bende yapayim dedim uygulamayi magazada actim benim cihazda guncel surum yukluymuş

zorbaa

Üye
zaren ne icin guncelleme verdi onu da anlamadim ama guncelledik bize guncelleme olsun yeterki:D

zorbaa

Üye
  • Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia drive3.0 surumune guncellenicek verilen 2.1 guncellemesi fixleme icin verimiş. Gelecek olan 3.0 surumunde gelişmiş 3d navigasyon canli trafik bilgisi ve panaromik goruntu destegi gelicek.

• Beğen

zorbaa

Üye
nokia drive3.0 surumune guncellenicek verilen 2.1 guncellemesi fixleme icin verimiş. Gelecek olan 3.0 surumunde gelişmiş 3d navigasyon canli trafik bilgisi ve panaromik goruntu destegi gelicek.

zaten hep geliyor birgunde haber vermeden supriz yapsalar ya :)

theposies

theposies

Üye
güzel haber :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt