Camcoder 1.03 sınırsız video kaydı türkçe + yeni ikon

Sponsorlu Bağlantılar

mertsmgs

Üye
saol

eroyeren

eroyeren

Üye
sağ ol da arkdaşım inşallah bu da daha öncekiler gibi video çektikten sonra sesler karışmaz!

eneseness

Üye
saol bundan sonra bu forumun reisi benım zb cocuguyuz zbjk

efsane_komando

efsane_komando

Üye
slm millet ben antalyadan yusuf.sizlerle güzel paylaşımlar kurup vaktimizi en iyi şekilde geçireceğimiz inancındayım ve mesajlarınızı bekliyorum..SAYGI VE SEVGİLERİMLE...

--------------- Ekleme ---------------

[ı]kardeşim Paylaşımın Için çok Teşekkür Ediyorum Benim Bayrama Kadar Ses Sorunu Olmayan Bi Tane Camera Kayıt Programına Ihtiyacım Vardı Umarım Senin Paylaşımın Işimize Yarar.yanlış Anlama Ne Olur Bütün Camera Kayıt Programlarını Denedim Fakat Hepsinde Ses Sorunu Var Ses Kesik Kesik Geliyor Ve Bazıları Hiç Açılmıyor Veya Açılsa Da çalışmıyor.umarım Işe Yarar Dememim Nedeni De Bu.saygılar.yusuf 043....[/ı]

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
slm millet ben antalyadan yusuf.sizlerle güzel paylaşımlar kurup vaktimizi en iyi şekilde geçireceğimiz inancındayım ve mesajlarınızı bekliyorum..SAYGI VE SEVGİLERİMLE...

--------------- Ekleme ---------------

[ı]kardeşim Paylaşımın Için çok Teşekkür Ediyorum Benim Bayrama Kadar Ses Sorunu Olmayan Bi Tane Camera Kayıt Programına Ihtiyacım Vardı Umarım Senin Paylaşımın Işimize Yarar.yanlış Anlama Ne Olur Bütün Camera Kayıt Programlarını Denedim Fakat Hepsinde Ses Sorunu Var Ses Kesik Kesik Geliyor Ve Bazıları Hiç Açılmıyor Veya Açılsa Da çalışmıyor.umarım Işe Yarar Dememim Nedeni De Bu.saygılar.yusuf 043....[/ı]

Bu uygulama 6600 da süper çalışıyor 6630 da yazılanlara göre çalışmıyormuş eti camcoder 2.02 avi olarak kayıt yapanı yükle derim daha kaliteli...:oke:

can_x

can_x

Üye
Saol tşk

akif922

Üye
paylaşım için teşekkürler :oke:

emsal13

Üye
emeğine sağlık

ozkardeslertv

Üye
çilekeş arkadaşım bende 6630 v6.03.40 tlf var programını yükledim menüye icon düştü ama açılmıyor ben daha öncede bu tip programlar yükledim ama çalıştıramadım yoksa bu program 6630 rm1 de çalışmıyor mu? bana yardımcı olursan çok teşekkür ederim kolay gelsin !!

merthan80

Üye
teşekürler eline emeğine sağlık...

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
çilekeş arkadaşım bende 6630 v6.03.40 tlf var programını yükledim menüye icon düştü ama açılmıyor ben daha öncede bu tip programlar yükledim ama çalıştıramadım yoksa bu program 6630 rm1 de çalışmıyor mu? bana yardımcı olursan çok teşekkür ederim kolay gelsin !!

Bu uygulama 6630 ve 6680 de çalışmıyor malesef :(

hasisa

hasisa

Üye
3650 de çalışırmı yada bana 3650 de sınırsız video çeken proğram lazım

hasisa

hasisa

Üye
bi deneyelim bakalım

mardinlix47

Üye
tşk elline sağlık