Call of duty serisinin en iyi oyunu hangisi???

Sponsorlu Bağlantılar

CALL OF DUTY SERİSİNİN EN İYİ OYUNU

• Kullanılan toplam oy
    85
Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
    Konu Sahibi
Call of duty serisinin en iyi oyunu hangisi???
CALL OF DUTY 6 EN İYİSİ:heyo:

• Beğen
Tepkiler: JAGLER-25 ve atakan995

Symbiont

Üye
COD 3 PS2 için Üretildi En İyisi
COD 5 Dir BEnce

Silinen Üye 299735

Üye
Cod 4 Bence...Cod 2 Nin yeri bi ayrı...

atakan995

Üye
arkadasım 2 dunya savası dersen cod 2 veya cod 5 derim ama modern savas olarak tabiki cod 4 veya cıkcak olan modern warfare 2

sx1sever61

sx1sever61

Üye
4 üncüsü çok hoşuma gitmişti........

alcatraz1907

alcatraz1907

Üye
4 en iisi

efeserrr

efeserrr

Üye
bence 5

ayız

Üye
şimdide call of duty modern warfare 2 geliyo odaha manyak bişiye benziyo aksiyon dolu sabırsızlıkla beklıyorum ....

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hepsi birbirinin fotokopisi oluyor....Bence bu oyunlara araba kullanma özelliğide eklense tam bir savaş oyunu olur....Tak tak öldür insan bir zevk almıyor...Biraz atraksyon olacak...:)
Ben Cod 2 diyorum...İlk oynadığımda çok beğenmiştim...Sonra çıkanlarda o zevki bir daha alamadım....Çünkü hep fotokopi...

Bu kadar konuşmuşken arkadaşlar savaş oyunu oynayacağım diyorsanız Soldier Of Fortune Payback öneririm oyunda vasıta kullanmak yok ama Cod'a 5 çeker....

http://www.maxicep.com/pc-oyunlari/soldier-of-fortune-payback-hakkinda-274862.html#post1777624

aloayhan

aloayhan

Üye
bir insan oyunda ne bekler? cod 4'ü yapanlar öyle düşünmüşler ki pc başında aklına gelen şeyi karşında görüyorsun. ulan helikopter üstümüze ya düşerse ulan adamlara görünmeden yerden sürünerek geçsem köpekler saldırsa helikopterden bomba atsam iple dağın yamacından sallansam köprü yıkılsa gemi batarken son anda helikoptere atsam kendimi hepsi var oyunda. aklınıza gelecek herşey. muhteşem arkadaşlar. özellikle bilgisayara mesaklı her erkeğin mutlaka yaşaması gereken bir tecrübe. finali zaten muhteşem ve duygusal. kendinizi vererek oynayın pişman olmazsınız.

mop

mop

Üye
6 çok sürükleyici

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Listeye Call of Duty: Modern Warfare 2'ninde eklenmesini talep ediyorum:alsana:

casusrobot

casusrobot

Üye
6 yı koymamıssın cok güzel hepsi ama 6 bi başka