Call Of Duty®: Strike Team V1.0.21.39904 (mod Money)

Sponsorlu Bağlantılar

Terzi38

Terzi38

Üye
S3 te calismiyor

murat kara

murat kara

Üye
Emeğine sağlık teşekkürler paylaşımın için oyun gerçekten muhteşem grafiklere sahip oyunu oynarken sanki pc yada konsolda oyunu oynuyormuş hissine kapıldım ama oyunun bana göre tek eksi tarafı oyunun ilerleyen bölümlerinde oyun fps den çıkıp aralarda kuş bakışı strateji görünüme bürünüyor bence bu kötü ama buna rağmen oyuna ben 10 üzerinden 8 veriyorum herkesin denemesini öneririm
kardes oyunun dosyasını nere atacagız bıbılgın varmı ya sen kurmuusn oynuyon

murat kara

murat kara

Üye
Neolur bana bi yanit ver

gncosm

Üye
şu oyunları kurmak bi sıkıntı ya apyı krup dosyayı attım obb ye ama yok activision geliyo sonra siyah ekranda kalıyor net kapalı acık 2 sınıde denedm olmadı telefon s3

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teşekkürler

murat kara

murat kara

Üye
Kurrdum sonunda calisiyorrrrrr manyak bi oyun telefonum s 2 i9100G modeli olan oyunu dosyasini
cıhazımın hafızasın 16 hafızasındakı Android dosyasinin icinde 2 tane dosya var
data
obb
obb olana atiyoz sonrada apk yi kuruyoz resimdeki gibi olacak dosya

şu oyunları kurmak bi sıkıntı ya apyı krup dosyayı attım obb ye ama yok activision geliyo sonra siyah ekranda kalıyor net kapalı acık 2 sınıde denedm olmadı telefon s3
benım yazdıklarımı uygula kesın acılır

reques7878

Üye
Ya oyun modern combat 4 ile karsilastirirsak grafik daha iyi geldi fakat kontrol daha kotu (baya kotu) kontrol etmek baya zor birde o ada mi makine oynasa ikidebirde kopek gibi cagiriyom yanina deneyin derim ama. Not : GM discovery 0 kasma oynaniyorr iyi forumlar

lgmert12

Üye
kuşbakışı modern combat 3te de vardı en azından bir bölümde

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler

sazli11

sazli11

Üye
:tşk:

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Emeğine sağlık..

fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler

kisacaches

kisacaches

Üye
Oyun çok iyi tavsiye ederim. Emeğine sağlık.

cuuc

Üye
benim tablet vp 10 oyuna giriorum acılıo blast time ye kadar gelio sonra oyundan atıo nasıl oynayacam ben bu oyunu

dtas34

Üye
Oyun baya güzel kuşbakışı oynamanın bize bırakılması özellikle baya iyi olmuş grafikler zaten müthiş s3 te yoğun çatışmanın içinde kasmalar oluyo onun dışında problem yok
Mod apk kurcaz diye oyunu sildik kazara şimdi bidaha kurmaya çalışıcamda şu siteden download yapamıyorum telefondan artık pc ye geçince bi deneriz keşke zippy e koysaydın

Üst Alt