Call of Duty Oyununda Allah'a hakaret...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
o kadarda kötülemeyin.. yaptıkları ne kadar yanlışda olsa hakaret de olsa zaten tüm yabancılar müslümanlar hakkında aynısını düşünüyorlar neyazıkki.. youtube daki İslam'a hakaret videosunu görmedinizmi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir daha oynarsam :bann: Lanet olsun!

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
böyle seyler çok var alllaha ve hz muhammede yapılan birçok hakaret var sadece islam dinine değil neredeyse dünyanın hepsi türklerden nefret ediyor. Ve biz bana göre değerlerim.ze sahip çıkmıyoruz tarihimizle dalga geçercesine film yapıyoruz amerika tarihiyle ilgili bir film yapıyor dünya sallanıyor oda öyle büyük ve sanlı birtarihi yok yazık diyorum başka birşey demiyorm

acuxx

acuxx

Üye
dinime küfreden müslüman olsa.

Sakın misilleme gibi bişey düşünmeyin. Biz müslümanız (şükür) bize yakışmaz böyle şeyler

fatih54102

fatih54102

Üye

Arkadaşım Allah isminin özellikle, tuvalette bulunan bir nesnenin üzerine yazılması hakaret değilde nedir...
Biz orada arapça yazı var diye hakaret demiyoruz, orada yazılı olan bir ayet ve içinde de Allah lafzı geçiyor...

Tamam Allah'a saygın olmayabilir ama bu yapılanı savunma bari..

ben yanlış anlamışım galiba eğer dediğin gibi bir şey varsa tabiki saygısızlıktır bu. Ama bu açıdan düşün birde ; oyun gerçeği yansıtmaya çalışıyor yani bu saygısızlık gerçekte de olabilitesi olan şeyler.

Ama direk bu amaçla kasıtlı yaptılarsa o zaman sorun var.

zombaka

zombaka

Üye
bunlara misilleme yapacaksın ama nerdeyse bütün mühtefiklerimiz(!) hırıstiyan ama türkün türkten başka dostu yoktur

semihguney

semihguney

Üye
Biz başkalarının dinleriyle dalga geçmeyiz ve zaten oyunda bir amerikan askerini canlandırmıyor musun ne bekliyorduk 'İslam gerçek dindir' yazısı falan mı. tabi böyle yazarlar. Onlar yapmaları gerekeni yapıyor . Sorun bizim geri kalmamızda ve dolaylı olarak onlara muhtaç olmamızda

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar ne olursa olsun küfür etmek acizlerin işidir .Küfür etmeyin ama cevabını da verin :bann:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Allah'tan CoD'cu değilim :sukur:

- - - Eklendi - - -

Gerçi ben teknolojide hiçbir tarafı tutmam ayrı bir mesele :ehe

abandonware

abandonware

Üye
madem hakaret var, o zaman kendi oyunuzmuzu gendimiz yapalım :D

paradox07

paradox07

Üye
Biz niye oyun yapamıyoz?gerçi yeni yeni başladık yapmaya :)

cukuleaks

Üye
Daha neleeerr nelet var. Zaten dunya masonların elinde onu bi kavrasa millet....

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
​Bunu öğrendikten sonra para verseler oynamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt