CALL OF DUTY Modern Warfare 2 3D (Yeni)

Sponsorlu Bağlantılar

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
CALL OF DUTY Modern Warfare 2 3D (Yeni)

Arkadaşlar Oyun yeni oldugundan denemeye zamanım olmadı önizlemesini ekleyemedim En kısa zamanda önizleme eklenecek..:oke:
s.e.r.i.a.l- number: 30111 yazın ve Güle güle oynayın..
En iyileri En Yenileri Paylaşmaya Devam.. By eeemir

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sezer14, kaanfb93, kskleedewil ve 15 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler :good:
Pcde 1 ve 2 yi bitirdik süper oyundu
Telefonda 3D sini merak ettim bak...:islik

Yeni bilgi :Ön izleme Eklendi

Consul9

Consul9

Üye
tşk. keşke bikaç oyun içi ss koysaydın

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Deneyelim eline sağlık

rapman

rapman

Üye
eeemir kardeş oyunu açtım ****** sordu 30111 yazdım ****** ok yaptım oyundan attı beni.yani oyunu açamadım acaba yanlışım nerde ? (not : telefonum h a c k lidir )

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
eeemir kardeş oyunu açtım sordu 30111 yazdım ok yaptım oyundan attı beni.yani oyunu açamadım acaba yanlışım nerde ? (not : telefonum h a c k lidir )
kardeşim telefonun japat yeniden aç bir daha dene bende sorunsuz çalışıyor belkide telefonun hackliliginden dolayıdır veya desteklemiyodur eger gene aynı hatayı alırsan yaz

aylev

Üye
Nokia E 63 de açarmı

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
eeemir kardeş oyunu açtım sordu 30111 yazdım ok yaptım oyundan attı beni.yani oyunu açamadım acaba yanlışım nerde ? (not : telefonum h a c k lidir )
aynı hata bendede oldu bide iki dosya var biri oyun biri password ikonu var passwordda ülkeyi seçip sms gönderiyo yine açılmıyor ******de yazdım kapatıyor

rapman

rapman

Üye
kardeşim telefonun japat yeniden aç bir daha dene bende sorunsuz çalışıyor belkide telefonun hackliliginden dolayıdır veya desteklemiyodur eger gene aynı hatayı alırsan yaz
telefonumu kapattım açtım tekrar oyuna girmeye çalıştım 30111 yazdım ****** ok yaptım gene attı oyundan.tam atarken veri yok yazıyor öyle atıyor.ne yapalım sağlık olsun paylaşımın için teşekkürler.

techno_esh

techno_esh

Üye
Teşekkürler

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim benim arkadaşta n95 8 gb var ona oyunu gönerdim yükledi numara istedi 30111 yazdı ve oyuna sorunsuz girdi oyunun senin telefonunda bir şey ona girmeni engelliyor veya senin telefon kaçak kaçaksa hiç girmez çünkü bu numara türkiyedeki telefonlar için telefona format at öyle dene.... gene oyundan atıyorsa en kısa zamanda önizlemeli yardımda bulunacam

TopFury

TopFury

Üye
Teşekürler arkadaşım.İnternet üzerinde oyunun caps'lerini gördüm.Gayet harikaydı.Ancak bende 95.8 var ve oyunu açamıyorum.Şifre sormuyor bile.İstenmeyen istisna uyarısını alıyorum...ne oldu anlamadım.eğer bu oyunu oynayamazsam yazık..?

rapman

rapman

Üye
kardeşim benim arkadaşta n95 8 gb var ona oyunu gönerdim yükledi numara istedi 30111 yazdı ve oyuna sorunsuz girdi oyunun senin telefonunda bir şey ona girmeni engelliyor veya senin telefon kaçak kaçaksa hiç girmez çünkü bu numara türkiyedeki telefonlar için telefona format at öyle dene.... gene oyundan atıyorsa en kısa zamanda önizlemeli yardımda bulunacam
en kısa zamanda telefonuma format atıp tekrar deneyeceğim ve sonucu yazacağım ilgilendiğin için sağol.

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
oyun bozuk arkadaşım ;)

JAGLER-25

JAGLER-25

Üye
Küçük harf kullanalım....anl_tr

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞ BENDE n73 VAR.YÜKLEDİM.HİÇ BİR ŞEY YAPMADAN OYNAMAYA BAŞLADIM.PASSWORD KISMINA GELİNCE,ORADA TURKEY İŞARETLEDİM VE MSJ GÖNDERSİN Mİ DİYE SORDU.EVET DEDİM.HİÇ BİR ŞEY OLMADI.BUNA RAGMEN OYNAYABİLİYORUM.TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ OYUNMUŞ...(h)
Rica ederim ne demek ama oyunu paylaştıgıma harbi pişman oldum sorun üzerine sorun geldi arkadaşım detaylı bir şekilde anlatırmısın herkeze? ben anlattım ama anlamadılar :(

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

futbol123

futbol123

Üye
tşk.. sağolasın

Üst Alt