CALL OF DUTY Modern Warfare 2 3D (Yeni)

Sponsorlu Bağlantılar

Sehzade

Üye
ellerine saglık

donex92

donex92

Üye
Hocam tel e63 jar dosyasını acıyorum yukluyor dıyor..sonuna dogru yuklenemıyor uyarısını alıyorum..yardım edersen sevınırım..

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Hocam tel e63 jar dosyasını acıyorum yukluyor dıyor..sonuna dogru yuklenemıyor uyarısını alıyorum..yardım edersen sevınırım..
kardeşim bu oyunu o telefon desteklemiyor :(

tiger123456

Üye
Emeğe sayı diyorsanız, emeğe saygı.. Teşekkürler:oke:

bulentba

bulentba

Üye
saol

sarp59

Üye
n73 bendede aynen atıyor oyundan

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
eline sağlık kardeşim bunu görmemiştim s60 a bende açtım bu oyunu neyse artık kabul etmezler galiba :)

kaan1518

Üye
bendede n73 var 30111 yazıom acılcak gibi oluyor beyaz ekran geliyor sonra atıyor :S

emelli

emelli

Üye
arkadaslar oyunu telfondan xplore dan rar ın ıcınden cıkarırsanız gecersız jar dosyası dyor.rar dosyasndan pc de ckarın oyunda bı sorun yok

WaD3

Üye
Kardeşim güzel olmuş eline sağlık.yükledim oyunu.password ve call-of-duty diye 2 tane şey kurdu.passworde giriom ülkeler çıkıo.türkiyeyi bulup ok diyorum mesaj 7979 a gönderilsinmi dio bende çıktım ne oldugunu bilmediim içn.call-of-duty e giriorum uzun süre bekliyorum bişey olmuyor çıkıorum ne yapmam laızm

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim mesaj yollasınmı dediginde sen hayır diyeceksin eger hattında kontör yoksa evet de ve biraz bekle ondan sonra oyun açılır :oke:

WaD3

Üye
Hayır dediğimde bişey olmuyor.evet dedim 5 kontor yedi(kalan kontor -16).daha sonra turkcellden mesaj geldi yeterli kontorunz yok gibi biş dedi.normal call-of-duty e giriorum bekliorum hiç biş olmuor

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Benim telede yükledim şifreyi yazıyorum sonra oyundan atıyor ayrıca kaçakta değil.

WaD3

Üye
Arkadaşım yazdığım sorunu hallettim ama ******i yazınca atıyor.bana kalırsa ****** yanlış.bilmiom ama ******in 15 haneli olması gerek galiba.

stabwound

Üye
Arkadaşlar 30111 şifresi geçerli değil.

Password kısmına gelip mesaj yollamasına izin verin. Hattınız Turkcell değil ise ödeme yapılmayacak ve seri numaranızı alamayacaksınız.
Turkcell ise 24 kontöre veda edip oyunu doyasıya oynayacaksınız.
n73'e kurdum, çalıştırdım. İnanmayan olursa resim yollarım özelden :)

CS BETA

CS BETA

Üye
kardeş oyun calışmaktadır saol önce oynu acıp 30111 yazcan ondan sonra atacak teli kapa yeniden gir oyun direk acilio ayrıca password s60v2 lerde gelio ben hem n79 a hemde n70 ye yükledim xD n79 da acıldı ama n70 de password geldi tıkladım bise acilmadı veri yok vs. öle biseyler yazdı normal oyna girdim 30111 yazdım oyundan attı kapatıp yeniden girdim yine istio xD SAGOL arkdas sayende cebimize para geldi xD

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Benim telede yükledim kodu yazıyorum sonra oyundan atıyor ayrıca kaçakta değil.
kardeşim sen sadece 30111 yaz başka bi şey yazma ve 15 haneli deil ok :oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş oyun calışmaktadır saol önce oynu acıp 30111 yazcan ondan sonra atacak teli kapa yeniden gir oyun direk acilio ayrıca password s60v2 lerde gelio ben hem n79 a hemde n70 ye yükledim xD n79 da acıldı ama n70 de password geldi tıkladım bise acilmadı veri yok vs. öle biseyler yazdı normal oyna girdim 30111 yazdım oyundan attı kapatıp yeniden girdim yine istio xD SAGOL arkdas sayende cebimize para geldi xD
Oh be kardeşim sorunsuz yapa kurabilen çıkttı sonunda :D Rica ederim

a_strange_man

Üye
ulan açmasın oyun . topunuzun alimallah....

sercan96

Üye
Oyunu nerden indircez indir yazmıyo

Üst Alt