ismail
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şimdi idman birleştirme işlemine başladısorduk mu
biraz atıyo olabilirimNapalım yani benim desteklemiyor diye hava mı atıyonuz hava mı atıyonuzzz
tabi yazarımOyun hakkındaki görüşlerini yazarsan sevinirim.
Şimdi idman birleştirme işlemine başladısadece 28 gbcik
kıskanma
çok kıskanıyom
Benim içinde oynabiraz atıyo olabilirim
nba2k14de indirdim ayrıyetten battlefeeild 4ü de indirdim2 günde bilgisayar 60gb üzeri internet kullandı :
tabi yazarım
oyunu beceremiyom pekBenim içinde oynaaslında düşük veya orta grafikte açarda indirmeye üşeniyom valla
Battlefield 4u oynadin mibiraz atıyo olabilirim
nba2k14de indirdim ayrıyetten battlefeeild 4ü de indirdim2 günde bilgisayar 60gb üzeri internet kullandı :
tabi yazarım
evet biraz oynadım o da güzel olmuş grafik falan ama onda da takıldımBattlefield 4u oynadin mi
Battlefield 3 konu itibari ile bence daha iyiydi hard olarak bitirdim oyunu grafikler vs cok guzel ama konu yetersiz kalmis benceevet biraz oynadım o da güzel olmuş grafik falan ama onda da takıldım
vAllah o kadar pro değilim zaten bi bölüm bitirdim o yüzden konuyu tam çözemedim ama ilerleyen bölümlerde belki dediğin gibi hissederim belki de müthiş derim bilinmezBattlefield 3 konu itibari ile bence daha iyiydi hard olarak bitirdim oyunu grafikler vs cok guzel ama konu yetersiz kalmis bence
Call of thr duty modernware fare 3 ten sonra biraktim Battlefield 3 favorim tek gecerim kesinlikle tavsiye ederimvAllah o kadar pro değilim zaten bi bölüm bitirdim o yüzden konuyu tam çözemedim ama ilerleyen bölümlerde belki dediğin gibi hissederim belki de müthiş derim bilinmez
battlefield 3ü denemedim dahaCall of thr duty modernware fare 3 ten sonra biraktim Battlefield 3 favorim tek gecerim kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?