Call Of Duty 7 : Black Ops ( Çıkış Tarihi / Bilgileri / HD Fragmanı )

Sponsorlu Bağlantılar

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Call Of Duty 7 : Black Ops ( Çıkış Tarihi / Bilgileri / HD Fragmanı )
Activision, Call of Duty serisinin yedinci oyununu resmen doğruladı.
Bugüne kadar birçok kez dedikodu olarak karşımıza çıkan ama her seferinde gerçek olduğu bilinen Call of Duty 7 projesi, Activision tarafından da resmi olarak doğrulandı. Dün itibariyle mali raporlarını açıklayan Activision Blizzard’ın raporunda, Call of Duty 7 ismi de yer alıyor ve oyunun çıkış tarihi olarak da 2010 yılının Sonbahar ayları gösteriliyor. Dördüncü oyunda modern döneme geçiş yapan seri, beşinci oyunda yeniden İkinci Dünya Savaşı’na geri dönüş yapmış, altıncı oyundaysa yeniden modern dönemi konu almıştı. Yedinci oyun için yapılan tahminler, bu kez Vietnam’da geçecek bir savaşa dahil olacağımız yönünde.

• Beğen
Tepkiler: sekinardi, AsCoRbAt, sedat_17 ve 2 diğerleri

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
modern warfare 2 Çok kısa sürdü 2 gün önce bitirdim :(

emin007

Üye
:bye2:sa ben yeniyim

rafi1994

rafi1994

Üye
modern warfare 2 yi ben 6 saatte bitirdin çok kısa olmuştu inşallah bu uzun olur

Virtual_Life

Virtual_Life

Üye
Arkadaşlara katılıyorum, MW2 çok kısaydı, ama grafikler gerçekten göz alıcıydı (bağzı teknik hatalara rağmen) :) ve 7. oyunuda merakla bekliyorum.

yusufucan

yusufucan

Üye
hadi hayırlısı

mekanik

Üye
ne zaman ki yapımcı para kazanmaktan bıkar biz de oynamaktan bıkarız bu oyunu...

● aLuvi ●

Üye
Daha 1 2'yi Oynuyorduk Adamlar 7'yi Çıkartıyor :)

ahmet_ispen

Üye
arkadaslar kolaya ayarlarsanız tabiki kısa olur oyun bide en zor da oynayın bakim kısa olacak mı oyun :aha::aha::aha:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
arkadaslar kolaya ayarlarsanız tabiki kısa olur oyun bide en zor da oynayın bakim kısa olacak mı oyun :aha::aha::aha:

Zorda ben bir iki defa denedim bir adım attım ikinci adımda şarjörleri boşalttılar ama ben genelde netten indirdiğim için landa hiç oynamadım bu oyunu internet üstünden oynayan varmı

windows_7

Üye
beyler call of duty 7 nin asıl adı call of duty black ops netten bakın hatta size vereyim girin hd olarak izleyin oyun süper görünüyor.call of duty 7 dediğiniz işte bu...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
görüntüler dehşet süper ama benim pc kaldırmaz artık warfare 2 yi oynattı ama bunu oynatırmı bilmiyorum :(

Revengeful

Emekli Yönetici
güzel

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
beyler call of duty 7 nin asıl adı call of duty black ops netten bakın hatta size vereyim girin hd olarak izleyin oyun süper görünüyor.call of duty 7 dediğiniz işte bu...
video için teşekkürler fakat biz call of duty 7 dediğimiz tarihte oyunun adının black ops olacağı açıklanmamıştı ( konu açılış tarihine bakarsan şubat ayında açılmış olduğunu göreceksin :oke: )

aalliiii

Üye
ben veteranda bitirdim 4 günde :D

sekinardi

sekinardi

Üye
Perfect :):)

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
:):)