call of duty 6 yı begenenler yorumlarınızı yazın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Call of Duty' i 1. seriden beri oynarım. Modern Warfare 2 piyasaya çıktıktan bir hafta sonra ben oyunu bitirmiştim :) Hala bilgisayarımda kurulu. Canım sıkıldıkça tekrar tekrar oynarım. Bitiripte bilgisayarımdan kaldıramadığım tek oyun. Gerçekten kaliteli ve güzel bir oyun. Şuan Black Ops ' u beklemekteyim... :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
call of duty gibi oyun var mı ya oyunun single kesmiyor multiplayr oynuoyorm:d cod4 multide cok iyiydim de dersler yüznden bıraktım

Mert

Mert

Üye
COD 6 gerçkten güzel bir oyun. Buzlu bölüm favorim:)

_enqin_

_enqin_

Üye
    Konu Sahibi
ya oyunu süper yapmışlar bayıldım ddogrusu bende bütün serilerini oynadım call of duty nin ama en çok modern wafare serisini sevdim oyun gelçekten çok anlamlı

rapman

rapman

Üye
vallahi bende silemiyorum bitirmiş olmamam rağmen bilgisayardan :D

5800XM34

5800XM34

Üye
5 DEFA BİTİRDİM SİZ 7 Yİ BEKLEYİN O DAHA SAĞLAM OLACAK
CALL OF DUTY BLACK OPS :aha:

_enqin_

_enqin_

Üye
    Konu Sahibi
5 in başı da süperrrrrrrrrrrrrrrrrr:aha:

K_R_M

K_R_M

Üye
Sizlerin yorumlarını görünce ağzım sulandı ilk serisinden itibaren en sevdiğim oyunlar arasında başı çen bir oyun soluksuz oynarım ama bazı arkadaşlar 5-6 saatte de oyunu bitirmenin bir zevki olmuyor kendi açımdan en zor seviyeye ayarlıyorum geçemedikçe hem bir sonraki bölümü daha da çok merak ediyor hemde daha fazla hırs yapıyorum sırf bu yüzden bazı bölümleri saatlerce geçmek için uğraştığımı bilirim neyse malesef en son 4 serisini oynicaktım ki askere gittik ölece kaldı şimdide vakit bulamıyorum oynamak için ama her zaman aklımın bir köşesinde sizler 6 yı bile bitirmişiniz ben daha 4 bile oynayamadım ama oynağdığım bölümler hep aklımda bazen askerdeyken uyku tutmadığında o bölümler aklıma gelirdi kendi kndime vay be ne oyun ama derdim en çok hoşuma gidende bazı bölümlerde tek başına görev yapıyosunya arkadanda gerilimli bir müzik patlatıyolar oynarken bir çıt çıksa ödüm kopuyor ve zaten en zor ayarda oynamayı everim hep yüreğim ağzımda bir oraya bir buraya görevi tamamlamaya çalışırken birde bakıyorum saatler geçmiş ne bilim çok güzen bir oyun vede yaşanmış olayları ve sahneleri oyuna aktarmaları ayrı bir heyecan katıyor kapıdaki düşman filmini izlerken de o sahnelerin aynısı oyunda var filmi izlerken çok etkilenmiştim ve oyunu oynarken gerçek olaylar üzerine kurulu olması sanki olayın içindeymiş hissini veriyor bana wallaa 50 yaşınada gelsem bu oyunun her versiyonunu oynamak isterim saygılarla.

--------------- Ekleme ---------------

:oke:

_enqin_

_enqin_

Üye
    Konu Sahibi
bu oyunu sevmeyen ya hiç görmedi yada bilgisayarı kaldırmıyor diye oynamıyor demektir

chrisredfield

Üye
Hç görmedm ama süper olduguna eminim...

_enqin_

_enqin_

Üye
    Konu Sahibi
ben bu oyunu digerelinin hepsine tecih ederim

Lacoste

Lacoste

Üye
bi cod bi crysis benim için en iyi oyunlar

antalyayavu

antalyayavu

Üye
bende bitirdim super bi oyun yapmis adamlar.playstationda oynamasi daha zevkli

_enqin_

_enqin_

Üye
    Konu Sahibi
olsada playstation oynasak onda daha zevkli dedigin gibi

Lacrymosa

Üye
O y... adam kafama silah dayayıp beni öldürdüğünde acayip sinir olmuştum ama oyunun sonunda hepsinin aldım ifadesini. Bıçağı adamın kafasına saplama olayı süperdi.

Oyunu yapanlara helal olsun. Gerçekten süperdi. Oyunu 2 seansta kapadım. Arada sırada özel görevlere giriyorum. En zor modda denemeler yapıyorum.

_enqin_

_enqin_

Üye
    Konu Sahibi
evet buçagı generalin kafaya sokunca rahatlaadım

42walkman42_96

42walkman42_96

Üye
tasarım ve grafik açısından süper bi oyun. cod un tüm serisini oynamış biri olarak: çok güzel! diyorum... ama kısa olmuş :) neyse eylülde cod 7 çıkacak... inşallah o uzun olur :)

embulshow

embulshow

Üye
Call of 7 çıksa hemen alıp oynayacam çok güzel

India

India

Üye
cod7 mw2 nin devamı değil tekrar eski savaşa dönmüşler cod7 de araştırdım.Mw3 ise 2011 kasım ayında çıkacak bunuda söyliym

rapman

rapman

Üye
cod7 mw2 nin devamı değil tekrar eski savaşa dönmüşler cod7 de araştırdım.Mw3 ise 2011 kasım ayında çıkacak bunuda söyliym
eski savaş değil yanlışın var.en eski 1970'dir.

--------------- Ekleme ---------------

daha eskiye dönmeyecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt