Call of Duty 4 Online Hata ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Call of Duty 4 Online Hata ??
Arkadaşlar xfire üzerinden oyuna girdiğimde oyuna giriyor fakat error veriyor (Server is a different version 1.7) hatası alıyorum 1 senedir oynamıyorum ne oldu oyuna bi yardımcı olun lütfen

fullwar

fullwar

Üye
Oyununuzu 1.7'ye güncelleyip kopyaysa krekleyin. Hata mesajı serverın sadece 1.7'ye destek vermesi. Zaten COD4 oynamak için 1.7 şart.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu nerden 1.7 güncelleyebilirm ki

fullwar

fullwar

Üye
Arama motoruna COD4 1.7 patch diye yazarsanız bulursunuz.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç patch yapmadım bana yardımcı olur musun

fullwar

fullwar

Üye
Uygun patchi (yama) indirip kuruyorsunuz ve 1.7 krek yüklüyorsunuz. Bu kadar. Daha basit olamaz sanırım.

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Yine Aynı Hatayı Veriyo Crackli Sorun Ne Olabilir?

Gazolo

Gazolo

Üye
1.7 Patchı Kurmak için Önce 1.6 patchı Yüklememiz Gerekir 1.6 Patch: Sonra 1.7 Patchı İndirip Yükleyin 1.7 Patch: Buda . :

• Beğen
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
1.7 Patchı Kurmak için Önce 1.6 patchı Yüklememiz Gerekir 1.6 Patch: Sonra 1.7 Patchı İndirip Yükleyin 1.7 Patch: Buda . :

Teşekkürler kardeşim dediğini yaptım oldu oyuna giiyor fakat girdiği gibi punk baster banı yiyor sebebi nedir eski xfire hesabını unuttuğum için yeni açtım. ondan mı ki

Gazolo

Gazolo

Üye
Şurdan Punkbuster İndir :

Punkbuster kurulum.[Resimli Anlatım]

Punkbuster"ı indirdikten sonra,"punkbuster.exe"ye çift tıklıyoruz.Karşımıza bir uyarı çıkıyor.Tamam diyoruz.

Check for updates"den sonra gelen uyarıya tamam diyoruz."Punkbuster"la işimiz şimdilik bitti.Oyuna giriyoruz."multiplayer options"tan "punkbuster"ı "yes" yapıyoruz.

• Beğen
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Şurdan Punkbuster İndir :

Punkbuster kurulum.[Resimli Anlatım]

Punkbuster"ı indirdikten sonra,"punkbuster.exe"ye çift tıklıyoruz.Karşımıza bir uyarı çıkıyor.Tamam diyoruz.

Check for updates"den sonra gelen uyarıya tamam diyoruz."Punkbuster"la işimiz şimdilik bitti.Oyuna giriyoruz."multiplayer options"tan "punkbuster"ı "yes" yapıyoruz.

Teşekür kardeşim akşama deneyeceğim saolasın :op:

• Beğen
Tepkiler: Gazolo
Gazolo

Gazolo

Üye
tamam bişey değil

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt