call of duty 1 açarmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
call of duty 1 açarmı?
2 gb ram 64 mb onboard kart winxp islemci p4 (yakında pD alcam)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Gerekirse 1GB olsun, yinede onboard ekran kartları COD2 açmıyor. Oyun hata verip kapanıyor.

yusuf1998x

Üye
bende radeon hd 3450 vardı 512mb 64bit o bile kastırıyodu 2yi senin oynaman imkansızz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
pentium D 940 ve 5670 ekran kartı her işini görür :oke: daha kaç kere söylicem bilmiyorum ama
şuanki ekran kartın çok zor oyun oynatması

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
pentium D 940 ve 5670 ekran kartı her işini görür :oke: daha kaç kere söylicem bilmiyorum ama
şuanki ekran kartın çok zor oyun oynatması

Gta sa yı kasmadan oynuyorum ama sıkıldım fps tarzı oyn oynamak ıstıyorum kartı yazın alcm şmdi almam mumkun deil yaza kadar ne oyniyim dıye sormustum.

yusuf1998x

Üye
nfs serisinden undergrand2 belki mostwanted1 ,euro truck1, counter ,pes 2009 ,seriuos sam2 bus driver vs

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
nfs serisinden undergrand2 belki mostwanted1 ,euro truck1, counter ,pes 2009 ,seriuos sam2 bus driver vs

Nfs underground 2 çok az kasmayla oynuyorum euro truck çok pis kasıyor sam 2 açılmıyor hata veriyor most wanted lowda bile kasıyor cs 1.6 kasmıyor oynuyorum pes 2009 mümkun dğl açması bus driveri bilmiyorum.

yusuf1998x

Üye
live for speed, strateji oyunları deneyebilirsin mesela age od empiresfalan, prince of persia, 18 wheels of steel, fifa 2007,

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
prince of persia the sand of time açmıyor illa harici kart olack 18 wos aa oynayabiliyorum stratejiyle pek aram yok en son red alert oynamıştim.fifa 2003 bile kasıyor nednse.

- - - Eklendi - - -

medal of honor aa oynarmıyım acaba cod1 den daha az sistem istiyor 128 mb ram ve 16 ekran kartı .

yusuf1998x

Üye
16mb ekran kartıysa oynarsınn

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
ama harici ekran istiyor nvdia tnt falan diyor benimde onboard. Oyun açılsa da fazla fps almam zaten.

yusuf1998x

Üye
:D boşver online gta sanandreas oyna bence

yusuf1998x

Üye
bende 4de aldım ama süpriz geldi bigün okuldan bi geldim bilgisayar neyse ben bitane oyun önerimde muhabbet olmasın live for speedi denedinmi? güzel bi oyun

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
live for speed denemedim nfs nin çakması galiba.

- - - Eklendi - - -

medal of honor allided assault yukledim 800*600*32 de sıfır kasma var.demekki onboardlar mohaa açıyormuş. Bilginize...

yusuf1998x

Üye
lfs oyun kaliyitesi iyi idare eder seni medal of honor için sevindimm :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
sende 4.sınıfta aldıysan ekran kartını deiştırmıs olman lazım o yılda asus hd 6780 di galiba senin o yoktu o zamanlar.

- - - Eklendi - - -

lfs online oyun ne yazık ki pcde net yok mobilim.

yusuf1998x

Üye
benim6570 geçen 2012 temmuzda aldım :) lfs singleda oynanıyor benim pcdede internet yok ben oynuyodumm :D

Üst Alt