Calışıyorum ama kaygım var

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
Calışıyorum ama kaygım var
Ama üniversiteyi kazanmama kaygım var benim teşelli edecek bir dostumda yok

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Bende de 8.sınıfta başarılı olamam kaygısı var :(

_RYUK_

_RYUK_

Üye
maxicep olarak her zaman yanındayiz :) ders çalış elinden geleni yap gerisini Allah a birak unutma kaygı başarıyı engeller

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
nabıcaz nasıl yenicez bunu

- - - Eklendi - - -

biliyorum ama unutamıyorum çevremdekilerinde biraz etkisi var doğrusu

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Seninle aynı durumdayım kardeşim ne olacak halim hiç bilmiyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
dersaneye gitmedigim için çevremdekiler kazanamassın diyor ama evde çalışıyorum

_RYUK_

_RYUK_

Üye
dersaneye gitmedigim için çevremdekiler kazanamassın diyor ama evde çalışıyorum

dershaneye gitmeyip iyi üniversitlere giden birçok arkadaşım var , önemli olan senin düzenli çalışıp tekrar yapman

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
dersaneye gittik ama 500 tl taksit dedi ne yapıcam sırf bu yüzden dışarı çıkmaz oldum

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
700 dedi final 500 kültür dedi

- - - Eklendi - - -

benim bu sınava girip ögretmenlik yada polisliği kazanmam şart

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Ben 320 veriyorum ama bölümüne de bağlı. Yabancı dildi benim ki

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
sen iyi veriyorsun gene burda fiyatlar ateş bası

MaxiHan

MaxiHan

Üye
"Dershaneye gitmedigin icin kazanamazsin" gibi bir olay soz konusu olamaz, yeterki verimli calis.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
ben bu sene evde çalıştım ve öğretmenlik kazandım. Amacım pmyo du heycan yapmasam onuda kazanrdm inanki

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
"Dershaneye gitmedigin icin kazanamazsin" gibi bir olay soz konusu olamaz, yeterki verimli calis.

Aynen çok doğru.Ben kendimden asit bir örnek vereyim.Bi 7.sınıfta seviye tespit sınavı olduk.Sınıfın yarısından çoğu dershaneye gidiyordu ama ben dershaneye gitmediğim halde 1.oldum sınavda.Onun için en önemli olan çok çalışmak ve devamlılık :oke:

fk555897

fk555897

Üye
700 dedi final 500 kültür dedi

- - - Eklendi - - -

benim bu sınava girip ögretmenlik yada polisliği kazanmam şart

Polislik istiyorsan barajı aşman yeterli bildiğim kadarı ile. Fiziksel ve sağlık şartların uyuyorsa polisliği kazanmak kolay. Zaten PMYO'nun ayrı bir yazılı sınavı var.

alyuz41

alyuz41

Üye
Aslında şöyle söylemeliyim ki, kendine bir çalışma programı yapmalısın. Ne kadar ders çalışırsan o kadar da gezmelisin. Bütün gün sadece Ders çalışırsan sıkılırsın ve bunalırsın, bütün gün ders çalışmazsan da başaramazsın. Zorlama kendini, ders çalıştığın kadar gez.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Aslında şöyle söylemeliyim ki, kendine bir çalışma programı yapmalısın. Ne kadar ders çalışırsan o kadar da gezmelisin. Bütün gün sadece Ders çalışırsan sıkılırsın ve bunalırsın, bütün gün ders çalışmazsan da başaramazsın. Zorlama kendini, ders çalıştığın kadar gez.

Kesinlikle sana katiliyorum.Ben de dilciyim.Dershaneye gitmiycem.Kendine bir hobi edin.Guzel zaman gecirmeye kendini bunaltmamaya ozen goster.

Üst Alt