çalıntı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan135

furkan135

Üye
    Konu Sahibi
çalıntı telefon
Arkadaşlar benim samsung e 715 cep telefonumu düşürdüm ve bulamadım elinize ulaşırsa bana mesaj atarsanız sevibirim farkı kulaklık giriş yeri koruması yırtık benim telefonum olduğunu buradan anlayabilirsiniz lütfen manevi değeri büyük !!!!!!!!!

coloniex

coloniex

Üye
:D Şimdi senin telefonunu alanlar maxicepden yani :D telini maxicebe mi düşürsün :D

Öneri: Telefonun imei nosu varsa çaldındı diye git bakalım karakola..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım telefonunu burda bulman çok zor.cihazının faturası varsa bulma şansın var yoksa unut telefonu...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaşım oncelikle geçmiş olsun ama gerçekten gırgırına mı açtın yoksa zeka seviyen burda bulamayacagını ve nerdeyse imkansız oldugunu sana soyleyemeyecek kadar düşük mü?.Eğer böyleyse yandı canım ülke.Yeni nasıl fos olur.UGANDA bile bizi geçer

celibar

celibar

Üye
maxicep'te milyonda bir ihtimal.sana en iyi operatörler yardımcı olur.müşteri hizmetlerinden kayıp çalıntı bölümüne durumu izah et.telefonu kapattırabilirsin.telefonuna hangi hattın kullanıldığını öğrenebilirsin, belki.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.:D Bulan buraya verir mi sence? :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Nerde düşürdüğünü söylede arayalım bari..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tam muhabbetlik bir konu olmuş ha..:d::d:

futbol123

futbol123

Üye
telefonu nerde düşürdün?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ya bana kalırsa adamın demek istediği: -İzmirde yaşadığı yazıyor profil bilgilerinde buna bakarak söylüyorum- İzmirde yaşayıp maxicepte olanlar eğer bu telefonu şans eseri biryerde görürseniz haber verin.

Telefonumu kaybettim diye karakola git yada bir operatör şiketine git (Hattın hangisine aitse) IMEI numaranı yada Cep numaranı takip ettir.

aLone

aLone

Üye
ben buldum spor bölümünde düşürmüşsün:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt