Çalıntı Laptop Nasıl Bulunur?

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bende Güvenlik Sistemleri Meğzunuyum Onca Sİte Onca Villa Onca Büyük Küçük Her Yere Kamera Taktım Ama Dediğin Gibi Herşeyin Ucuzuna Kaçildiği İçin Maalesef Bir Şeye Benzemiyor Görüntüler Kendi Oturduğum Binamada Taktım 2 Hafta Sonra Hırsız Girdi Yan Komşuya Adamdaki Cesarete Bak Hİçmi Kamerayi Görmemiş Ama Kabahat Bizde Her Zman Ucuza Kaçiyoruz

Bunun Ne Detayı Olabilirki? Komiser Kendi Dİyor 1 Gün Aralıklarla Nöbetim Var Bir Adamı Araba Çalarken 3 Kez Yakaladım Yine Serbert Kalıyr ARtık Bıktım Dİyor Bundan Ne ANlamalıyızki? Tamamen Satılmiş Köpek Kaynıyor Tamamen BÖyle Şerefsizlik Olmaz Adam Hırszdan Yana Ama Kabahat O Milletvekillerinde Alırlar Dünyanın Parasını Otururlar Mecliste Bizim Evimize Giren Hırsıza Birşey Yapmamamiz İçin Kanun Çıkarırlar Neymiş Hırsıza Birtek Yatak Odasında İken Bİşey Yapabilirmişiz Adamı Salonda Yakalasak Öldürsek Sigorta Şirketi Bize Mahkeme AÇıyor Benim Adamımı Nasıl Öldürüyorsun Diye ALlah Aşkına Bunun Neresi Bilinmedik Birşey?
konunun dışına çıkma istersen, işlemlerden sonra hakkını tüketici haklarında da ararsın

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
ucuz olsun herseyi yapsın eski kartal gibi
unutuyolarki öyle birşeyin olmuyacagını.ama hakta veriyorum sistem oldugu gibi degişmeli yapılan iş hakkıyla yapılmalı ve hakkı kacınılmadan verilmeli
ingiliz lafı vardır ya ben ucuz mal alacak kadar zengin deilim die...
Valla Aynen Öyle Birşey Oluyor Sana 5 TLye GElen Mal 10 Tllik Zarar Açıyor Halbuki Kamera Yada Alarm Takılsa Onuda Geçtm Bu Sectorde İyi Para Var Bi Şekilde Bi Program Yapilsa Hakkından Gelirlerde Üreticininde İşine Yariyor Çalinması Nolacak Nasılsa Adam Yenisini Alacak

ibrahim_hapay

ibrahim_hapay

Üye
sağır ve deli olmak gerekir bu hayatta anca keyifle yaşamak için belkide...

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
ucuz olsun herseyi yapsın eski kartal gibi
unutuyolarki öyle birşeyin olmuyacagını.ama hakta veriyorum sistem oldugu gibi degişmeli yapılan iş hakkıyla yapılmalı ve hakkı kacınılmadan verilmeli
ingiliz lafı vardır ya ben ucuz mal alacak kadar zengin deilim die...
başımızdakiler çalarken bişey olmazzsa sokaktaki hırsız ne yapsın onada hak vermek lazım.. :sinir
hırsızlara kesinlikle hak vermiyrum ama yaptırıyolar önceden karnın doyurmak için çalarlarmış şimdi lüx yasam sürmek için çalıyolar hayat bir nevi hızla degişti..:birak:
Tabiyki Adam Artık Kendini Öyle Bir Ayarlamişki Kışın Kendini Ele Veriyor Yakalaniyor Yazıın Çıkıyor Tekrar Kışın GiriyorBunları İdam Edeceksin
konunun dışına çıkma istersen, işlemlerden sonra hakkını tüketici haklarında da ararsın
Valla Konunun İçi Dİşi Herşey Ortada Ne Diyelim Daha Rabbim Görüyor Umarım Yılan Birgün Onlarıda Isırır :bilmm

ibrahim_hapay

ibrahim_hapay

Üye
boşver takma sen bir şişe devirsen olay olur elalem milleti soyuyor baş tacı oluyor sıkıntı yok benim inancıma göre herkes gececek o köprüden. yani relaxxxxxx
belkide sınanıyoruz kim bilir... ?

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
boşver takma sen bir şişe devirsen olay olur elalem milleti soyuyor baş tacı oluyor sıkıntı yok benim inancıma göre herkes gececek o köprüden. yani relaxxxxxx
belkide sınanıyoruz kim bilir... ?
Valla Öyleyse Rabbim Hayırlı Şekilde O Sınavdan Geçmemizi Sağlayacak Allah Öylelerini İslah Eylesin El Alemin Güneşin Alnında Çalişip Kazandığı Parayi Yemek Gerçekten Çok BÜyük Bir Kansızlık İstr Soysuzluk İster Ne Diyeyim Bunlara

ibrahim_hapay

ibrahim_hapay

Üye
eger varsa oköprü herkes cıkacak herkes çıplak olacak dökecek herseyi etrafa gösterecek sonrada cısssss

• Beğen
ibrahim_hapay

ibrahim_hapay

Üye
sana bana gelmez ama insanlarda ne ahlak nede mide kalmıs af edersiniz mal gibi olmuslar (mala saygısızlık oldu ama) agaç bile onlardan daha faydalıı

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
sana bana gelmez ama insanlarda ne ahlak nede mide kalmıs af edersiniz mal gibi olmuslar (mala saygısızlık oldu ama) agaç bile onlardan daha faydalıı
:mahcup:
Neyse Herkese Teşekkürler Arkadaşlar RabbimKimsenin Başina Vermesin Adminler Konuyu Kitleyebiir :tşk:

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_hapay
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun :locked2:

• Beğen

kayitliurun

Üye
Öncelikle Maxicep Ailesine bu konuyu açtıkları için teşekkür ederiz.Çalınmış yada kayıp olmuş bir bilgisayarı bulmak aslında artık çok daha kolay yolla da bulunabiliyor. sitesi tamda size hitap eden bir site. Temel mantığı çalınmış yada kayıp olmuş eşya ve araçları araştıran bir firma. Dedektif gibi ama insan değil çalınan yada kayıp olan eşyaları buluyorlar. Ayrıca site sadece kayıp çalıntı eşya dışında. Kullanmakta olduğumuz eşyaları ve araçları da güvene almak için kendi adınıza kayıt edebileceğiniz bir sistem barındırıyor. Tüm mağdurların dertlerine deva olmaya çalıyoruz. İster mağdur olun ister tedbir alma amacı ile herkesi Kayıtlı Ürün Ailesine Bekliyoruz.

Üst Alt