Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
konunun dışına çıkma istersen, işlemlerden sonra hakkını tüketici haklarında da ararsınBende Güvenlik Sistemleri Meğzunuyum Onca Sİte Onca Villa Onca Büyük Küçük Her Yere Kamera Taktım Ama Dediğin Gibi Herşeyin Ucuzuna Kaçildiği İçin Maalesef Bir Şeye Benzemiyor Görüntüler Kendi Oturduğum Binamada Taktım 2 Hafta Sonra Hırsız Girdi Yan Komşuya Adamdaki Cesarete Bak Hİçmi Kamerayi Görmemiş Ama Kabahat Bizde Her Zman Ucuza Kaçiyoruz
Bunun Ne Detayı Olabilirki? Komiser Kendi Dİyor 1 Gün Aralıklarla Nöbetim Var Bir Adamı Araba Çalarken 3 Kez Yakaladım Yine Serbert Kalıyr ARtık Bıktım Dİyor Bundan Ne ANlamalıyızki? Tamamen Satılmiş Köpek Kaynıyor Tamamen BÖyle Şerefsizlik Olmaz Adam Hırszdan Yana Ama Kabahat O Milletvekillerinde Alırlar Dünyanın Parasını Otururlar Mecliste Bizim Evimize Giren Hırsıza Birşey Yapmamamiz İçin Kanun Çıkarırlar Neymiş Hırsıza Birtek Yatak Odasında İken Bİşey Yapabilirmişiz Adamı Salonda Yakalasak Öldürsek Sigorta Şirketi Bize Mahkeme AÇıyor Benim Adamımı Nasıl Öldürüyorsun Diye ALlah Aşkına Bunun Neresi Bilinmedik Birşey?