DarkredBlue61
Üye
Baş Vurulmadiğini Nereden Biliyorsun Emniyet Genel Müdürü Filanmısın?böyle bir durumda polise başvurman gerekir burada neden konu açman değil
Mac Dediğin Konum Bilgisine Ulaşabilirmiyiz Öyle Yani? Makina Gitti Elimde Bitek Seri Nosu Kaldı Yani Nete Bağlansa Bi Şekilde Ulaşilmazmi Makinaya?cihazın mac adresini bilmek gerek eğer akıllılık edip değiştirmemişlerse yada aygıt id bilgisiydi sanırım, ip adresi değiştirilebilir![]()
Onlar Nete Bağlanması İle Bulunmaz Dedide Bu Ne Şaçmalık Ama Sonuçta Konum Bilgisi Bulunabilir? Geliştiriciler Yada Yazılım Üreticiler Hep İşine Geldimi Konum Bilgisi Kullanıyorlar?polisler oluru yada olmazını söylerler, elindeki tüm laptop ile ilgili kağıtları alıp gidersin
İyi FikirNete baglanıp bulurum diyen yalan söyler.şöyle düsünki okyanusta küçük bir balık tanesi,ancak cihazın seri numaraları var ise elinizde polise calındı die basvuru yapın,bildigim kadarıyla emniyetin bir havuz projesi vardı o seri numarası havuza kayıt etmiş olursunuz,sonrada bekleyin çalan kişiler yada satın alan zat bir operasyon yemesi lazım çalan kişilerin ozaman çıkar die biliyorum.
ama şöyle bir laf da varkiiii
gelseydi ölü dedem gelirdi die...
umudunuzu hiç kaybetmeyin derim yeni bir pc alın hayata normal rutin şartlarda devam edin eger çok önemli bilgileriniz varsa işiiniz biraz zor ama küpe takmıs oluyosunuz bi backup için harici yada could sistem satın alın önemli bilgileride haftalık yada aylık yada günlük olarak oraya backup alın pc gitsede elinizde bilgiler mevcut olarak kalır...
hee unutmadan da eger çalınan pc gelirsede eger durumunuz biraz iyiyse okullara yada gariban aillere bağışlayın en azından sevinirler...
Ama Ne Bileyim Bu Kadar Yazılım Ekliyorlar Bari Eklemişken Çalıntı Olma Durumlarında Yada Haftalık Olarak PC Nte Bağlanınca Servise Yada Başka Birine Konum Bİlgisi Yada Bir Server Yapsalar Bu Servera Pcleri Kaydetseler Sonrada Düznli Olarak Bilgi Toplasa PC Ne Durumda Çalındımı Çalınmadımı Diye Gerçekten Teknolojide Geldiğimiz Noktaya Bir Bakın O Kadar Şeye Çözüm Var Fakat Buna Yok Birileri Para Kazanacak Diye Niye Bize Olan OluyorO Ne İş yapıyorEğer anti theft uygulaması kullanan bir yazılımın yoksa, artık onun üzerine bir bardak su içeceksiniz.

Biz Takip Edemezmiyiz ? Buluncadaİp adresi çok basit bir şekilde değiştirilir
Her bilgisayarın hatta telefonlarında sabit bir mac adresi var ve değiştirilemez ancak gizlenebilir.
Mac adresinden ciha z nete bağlandığı anda takip yapabilirsiniz ama bunu siz değil polis yapar ve polis de bunun için uğraşmaz pek geçmiş olsun

Bunu Çalan Kişi Farketmezmi? Denedinizmi Peki Bir Bakayım İyi Fikire Benziyor?Laptop gibi taşınabilir pc'lerde konum ve fotoğraf gönderen bir çeşit güvenlik yazılımı.
çalan kansızlar senden benden daha iyi biliyor sistemi nete baglatmadan sistemini tazeliyorlar çok azda olsa bi umut olablir...O Ne İş yapıyor![]()
Bildiklerini Sanmiyorum Zira Adamlar Güvenlik Kamerası Olan Yere Bile Kameraya Baka Baka Giriyor Aslında Bunu Birde Siyasi Yani Var Polis Aynı Hırsızı Yakalıyor Savcıya Veriyor Adamı Serbest Bırakıyorlar Buna Göz Yumanların Allah Belasını Versin Aynı Şeyler Başlarına Gelsin İnşallahçalan kansızlar senden benden daha iyi biliyor sistemi nete baglatmadan sistemini tazeliyorlar çok azda olsa bi umut olablir...
Tabiyki Rabbim Şüphesizki Çarçabuk Hesap Görendir O Konuda Sıkıntı Yok Fakat Bu Dünyada Olmazsa Öteki Dünyada Hallederizde Bu Kansızların Harama Karşi Bağişiklik Kazanmasıda Enterasan Bişey Ben 25 Kuruş BUlup Yerden Alıp Cebime Atsam Ertesi Gün Misli İle Düşer Cebimden Ama Rabbime Şükürler Olsun Kimseyi Harama Yönetlmesin İnşalahhsunu bilir sunu söylerim belki pc gelmez ama onu çalan kansızda hayrını görmez elbet çıkar ama acısı sende kalır (nokta).
detayını bilmediğimiz şeyin "bırakıyorlar" demek gibi ifadelerden kaçacaksın, o zaman o savcıya iftira atmış olursun, senin hakkında da işlem yaparlarBildiklerini Sanmiyorum Zira Adamlar Güvenlik Kamerası Olan Yere Bile Kameraya Baka Baka Giriyor Aslında Bunu Birde Siyasi Yani Var Polis Aynı Hırsızı Yakalıyor Savcıya Veriyor Adamı Serbest Bırakıyorlar Buna Göz Yumanların Allah Belasını Versin Aynı Şeyler Başlarına Gelsin İnşallah

Bende Güvenlik Sistemleri Meğzunuyum Onca Sİte Onca Villa Onca Büyük Küçük Her Yere Kamera Taktım Ama Dediğin Gibi Herşeyin Ucuzuna Kaçildiği İçin Maalesef Bir Şeye Benzemiyor Görüntüler Kendi Oturduğum Binamada Taktım 2 Hafta Sonra Hırsız Girdi Yan Komşuya Adamdaki Cesarete Bak Hİçmi Kamerayi Görmemiş Ama Kabahat Bizde Her Zman Ucuza Kaçiyoruzsunu bilir sunu söylerim belki pc gelmez ama onu çalan kansızda hayrını görmez elbet çıkar ama acısı sende kalır (nokta).
suanda piyasada güvenlik kamerası var ama hiç birşey belli olmuyor,önce sistemin degişmesi lazım ben güvenlik kamerası kuruyorum ilk sorulan şu oluyor kaç para ulan güvenlik için paranın önemi varmıdır soruyorum ....
Bunun Ne Detayı Olabilirki? Komiser Kendi Dİyor 1 Gün Aralıklarla Nöbetim Var Bir Adamı Araba Çalarken 3 Kez Yakaladım Yine Serbert Kalıyr ARtık Bıktım Dİyor Bundan Ne ANlamalıyızki? Tamamen Satılmiş Köpek Kaynıyor Tamamen BÖyle Şerefsizlik Olmaz Adam Hırszdan Yana Ama Kabahat O Milletvekillerinde Alırlar Dünyanın Parasını Otururlar Mecliste Bizim Evimize Giren Hırsıza Birşey Yapmamamiz İçin Kanun Çıkarırlar Neymiş Hırsıza Birtek Yatak Odasında İken Bİşey Yapabilirmişiz Adamı Salonda Yakalasak Öldürsek Sigorta Şirketi Bize Mahkeme AÇıyor Benim Adamımı Nasıl Öldürüyorsun Diye ALlah Aşkına Bunun Neresi Bilinmedik Birşey?detayını bilmediğimiz şeyin "bırakıyorlar" demek gibi ifadelerden kaçacaksın, o zaman o savcıya iftira atmış olursun, senin hakkında da işlem yaparlar![]()